Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna-Marie Hanzlíková
1. května 2024 10:35
Čas čtení 1:03

Šestnáct let a její první dotyk od muže. Další poškozená promluvila o Cimickém

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Šestnáct let a její první dotyk od muže. Další poškozená promluvila o Cimickém
Zdroj: Profiemedia

Další ze žen, které vypovídaly u soudu v procesu s psychiatrem Janem Cimickým, popsala svou zkušenost.

Její výpověď získal server Novinky.cz. Dnes padesátiletá Zuzana popsala, že psychiatra vyhledala v době, kdy jí bylo šestnáct let.

Cimický ji měl léčit akupunkturou v bohnické nemocnici. „Bylo mi šestnáct a byla jsem tehdy nezkušená, téměř nepolíbená v otázkách intimity. Když si člověk uvědomí, že první chlap, který na mě takto sáhl (na prsa), byl právě Cimický, běhá mi mráz po zádech a chce se mi brečet,“ uvedla Zuzana pro zmíněný server. Psychiatrovi podle svých slov nikdy neodpustí. 

1. května 2024 9:21 Čas čtení 0:52 Na americké univerzitě zasahovali těžkooděnci. Protestující studenti se zabarikádovali uvnitř budovy školy Na americké univerzitě zasahovali těžkooděnci. Protestující studenti se zabarikádovali uvnitř budovy školy

Zuzana se k němu tehdy dostala protekčně, kvůli problémům s cukrovkou a snaze zhubnout. První sezení probíhala standardně, což se změnilo zhruba po pátém setkání. „Při této seanci se vrátil, a místo aby mi vyndal jehly, začal mě hladit několik minut na prsou. Už tehdy jsem byla docela vyvinutá. Byla jsem z toho v šoku,“ uvedla Zuzana.

O případu, který v rámci soudu vyhodnotili policisté i státní zástupkyně jako vydírání se sexuálním podtextem, řekla doma. Na poslední vyndání jehličky ji vyprovodil kamarád. Od té doby vyhledávala pro sebe i děti spíše lékařky ženy. 

„Mám z toho dodnes nepříjemný pocit v sobě. Vnímám to teď možná hůř než tehdy, kdy mi bylo šestnáct. Hlavně i jako matka rovněž šestnáctileté a také devatenáctileté dcery. Byla jsem tehdy naivní a spousta věcí člověku v danou chvíli nedošla,“ připustila.

Svou zkušenost v úterý popsala také Obvodnímu soudu pro Prahu 8. Cimický je obviněn ze 35 skutků vydírání se sexuálním podtextem a čtyř znásilnění, která se měla odehrát mezi lety 1979 a 2019. Stejně jako Zuzana nebyly některé oběti plnoleté. Žalobkyně pro něj chce tři roky vězení, Cimický svou vinu odmítá.

Domů
Sdílet
Diskuse