Hlavní obsah

Sedmnáctiletý Brit zaútočil na střední škole na tři lidi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policie v hrabství South Yorkshire ve Spojeném království zatkla a umístila do vazby 17letého mladíka, kterého podezřívá ze středečního útoku na střední škole v Sheffieldu, při němž měl zranit tři lidi. Informuje o tom list The Daily Mail, který později uvedl, že škola by na neurčitou uzavřena.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto, policejní auto ve městě Sheffield

Článek

Britský deník uvedl, že k incidentu došlo ve středu ráno na střední škole The Birley Community College, kam přijela policie na základě hlášení, podle kterého bylo ve škole zraněno dítě „ostrým předmětem“. Policie hlášení obdržela v 8:50 místního času (9:50 SEČ).

„Dvě dospělé osoby byly na místě ošetřeny, protože utrpěly lehká zranění. Bylo také ošetřeno dítě, které bylo napadeno,“ uvedlo ve svém prohlášení policejní oddělení hrabství v South Yorkshire, na které odkazuje The Daily Mail.

V prohlášení se dále píše, že v souvislosti s incidentem byl zatčen sedmnáctiletý mladík, který je podezřelý z pokusu o vraždu. „Zůstává ve vazbě,“ uvedla dále policie.

Zástupci The Birley Community College později rozeslali rodičům e-mail, ve kterém uvedli, že se ve škole stal „incident“ a že nikdo nemá chodit do školy, která je na neurčito uzavřena.

„Záchranné složky jsou na místě. Všichni studenti a zaměstnanci jsou v bezpečí,“ stojí v e-mailu.

Jedná se o stále se vyvíjející případ, v současné době není jasné, co přesně se stalo.

Třináctiletý chlapec v Německu měl ubodat bezdomovce

Evropa

Výběr článků

Načítám