Denník N

30 rokov od Imoly: Newey opúšťa Red Bull, Hülkenberg bude prvým pilotom Audi

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Prvý máj máme od roku 1994 spojený s úmrtím Ayrtona Sennu v Imole. Len deň predtým zomrel počas kvalifikácie Rakúšan Roland Ratzenberger. Aj po tridsiatich rokoch prichádza s týmto dátumom pocit smútku.

F1 sa práve dnes dozvedela o budúcom odchode Adriana Neweyho z Red Bullu. Legendárny dizajnér má niekoľko možností. Kývne na lákavú ponuku od Ferrari? Čo je za jeho odchodom? Pred podobnou dilemou vraj stojí Max Verstappen, ktorému Mercedes údajne ponúka horibilnú sumu. Ak by z tímu odišli Newey aj Verstappen, Red Bull by sa ocitol v problémoch.

Audi pred časom oznámilo meno prvého pilota. Od budúcej sezóny bude ešte za Sauber jazdiť Nico Hülkenberg. Tento skúsený Nemec drží rekord v počte absolvovaných veľkých cien bez víťazstva a pódia. Dokáže túto negatívnu bilanciu ukončiť v novom pôsobisku?

Nielen o týchto témach sme sa zhovárali s úradujúcim šampiónom TCR Eastern Europe Maťom Homolom.

Pozdravuje vás Laco Urbán.

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Boxová ulička podcast

Formula 1

Motorizmus

Športové podcasty Denníka N

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie