Bývalý snowboardový a skateboardový mistr Shaun White se rozhodl opustit svůj moderní dům v Los Angeles a hledá kupce nebo nájemníky. Jeho dům, který se nachází v prestižní čtvrti Hollywood Hills, nabízí luxusní vybavení a působivé výhledy na Hollywood a panoráma města. Zde je podrobný pohled na tuto nemovitost a vše, co má nabídnout.

Luxusní vybavení a moderní design

Sportovec nedávno koupil jiný dům se svojí přítelkyní:

Zdroj: Youtube

Dům Shauna Whitea je moderní rezidence postavená v polovině 20. století. Po komplexní renovaci nabízí moderní interiéry s otevřeným půdorysem a vysokými stropy.

Kuchyně je vybavena prvotřídními spotřebiči z nerezové oceli a elegantními dřevěnými skříňkami, zatímco obývací pokoj disponuje posuvnými skleněnými dveřmi, které propojují interiér s exteriérem a umožňují maximální přírodní osvětlení.

Působivé výhledy a venkovní prostor

Jedním z největších lákadel této nemovitosti jsou působivé výhledy na Hollywood a panoráma Los Angeles. Dům je vybaven velkými okny od podlahy ke stropu, která umožňují úžasné výhledy z každé místnosti. Venkovní prostor zahrnuje bazén obklopený tropickou terasou, ideální pro relaxaci a odpočinek s výhledem na světelné panoráma města.

Možnost prodeje, nebo pronájmu

Shaun White nabízí svůj dům buď k prodeji za 5 milionů dolarů, nebo k pronájmu za 17 000 dolarů měsíčně. Tato flexibilita umožňuje zájemcům využít luxusního bydlení ve velmi žádané čtvrti Hollywood Hills.

Bez ohledu na to, zda se ho rozhodnete koupit, nebo pronajmout, tento dům nabízí skvělou příležitost k bydlení v jednom z nejprestižnějších sousedství v Los Angeles.

Zdroj: realtor.com, robbreport.com

Související články