Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vyrastal vedľa slávneho Kobeho Bryanta. Zomrel bývalý hráč Lakers v NBA, mal 33 rokov

Veľmi smutná správa prišla z Los Angeles, kde vo veku 33 rokov zomrel basketbalista Darius Morris.

05.05.2024 13:16
Darius Morris Kobe Bryant Foto:
Darius Morris (vľavo) počas pôsobenia v Los Angeles Lakers s Kobe Bryantom a Stevom Nashom.
debata

Americký basketbalista si zahral aj v najlepšej lige sveta NBA, prvé dva roky po drafte sa dokonca učil v jednom tíme s legendárnym Kobe Bryantom.

Smutnú informáciu priniesol zámorský web TMZ Sport. Podľa neho Morris zomrel v priebehu tohto týždňa, čo potvrdila aj jeho rodina. Dôvody úmrtia 33-ročného športovca zatiaľ nie sú známe.

Brittany Grinerová Čítajte viac V ruskom väzení som si chcela vziať život, priznala po čase americká basketbalistka

Jeho bezvládne telo bolo nájdené vo štvrtok v Los Angeles. „S veľkým zármutkom oznamujeme, že nás opustil náš milovaný syn Darius Aaron Morris,“ uviedla rodina vo vyhlásení.

Morris hrával pred draftom NBA na univerzite v Michigana a v roku 2011 si ho v druhom kole draftu vybrali slávny Los Angeles Lakers. Už v prvej sezóne sa prebojoval do zostavy žlto-fialového tímu Lakers a hral tak po boku Bryanta či Paua Gasola.

Milan Mišinský. Čítajte viac Smútok v basketbalových Košiciach. Náhle zomrel tréner, ktorý bol s klubom od úplného začiatku

V mužstve Lakers potom absolvoval aj ročník 2012/13, neskôr si obliekal aj dres Philadelphie, Los Angeles Clippers, Memphisu a Brooklynu.

V NBA odohral celkovo 132 zápasov a v priemere dal 3,3 bodu na zápas. Po odchode zo zámorskej profiligy si zahral aj v Číne, Rusku a vo Francúzsku.

Slováci a Česi, ktorí zomreli počas kariéry Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Brazílčan Dionatan Teixeira odštartoval kariéru...
debata chyba
Viac na túto tému: #Los Angeles Lakers #Kobe Bryant #Darius Morris