Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Nesprávne rozhodnutia stoja veľa peňazí, reagoval Weiss na omyl s Rodriguesom. Takýto Slovan na to nemá, vyhlásil

Futbalového majstra čaká v lete prestavba. Jej rozmery nebudú podľa trénera Vladimíra Weissa staršieho malé.

06.05.2024 20:00
debata (3)

Hráči Slovana Bratislava si v sobotu vybrali jeden z najslabších dní v doterajšej sezóne a so Žilinou prehrali 2:3.

V relácii Fair Play sme o budúcnosti Slovana Bratislava debatovali s generálnym riaditeľom Ivanom Kmotríkom ml.

Video

"Za stav, v akom sme, si to asi zaslúžili. Ligu prakticky dohrávame, už máme len torzo z mužstva, ktoré je zdravé a má nabehané. Aj dnes chýbali viacerí futbalisti.

Tímu nemám čo vyčítať, hráči sa snažili, bojovali, ukázali kvalitné veci i chyby, po ktorých sme inkasovali," hodnotil Weiss.

Zdalo sa, že mladí hostia mali nad domácimi prevahu po kondičnej stránke. Weiss nepriamo potvrdil, že sa v letnom prestupovom období musí Slovan posilniť.

Vojin Prole Čítajte viac Keď v Slovane neboli peniaze, tréner nás poslal kradnúť paštéty. Vojin Prole spomína, ako v hneve zavesil spoluhráča na vešiak

"Potrebujeme 4–5 mladších hráčov. Pre budúcnosť Slovana bude veľmi dôležité to, čo spravíme v lete. Nikto nehrá večne, ani nebude navždy trénovať.

Slovan sa musí vyvíjať. Gro mužstva má kvalitu, ale musíme ho oživiť mladšou a perspektívnejšou krvou. A najmä bonitnými hráčmi, na ktorých bude klub odkázaný.

Momentálne máme dvoch takých. Strelca, ak ho vykúpime zo Spezie, a Marcelliho. Ostatní sú starší a skúsení, ale nie je u nich žiadna vidina ďalšieho predaja. Mňa ani majiteľa nečakaná nič jednoduché," povedal Weiss na pozápasovej tlačovej konferencii.

Getafe Čítajte viac Milé gesto v top súťaži. Hráčov klubu vyprevadili na trávnik namiesto detí ich matky

Päťdesiatdeväťročný kouč vyhlásil, že sa na Tehelnom poli pracuje na plné obrátky po tom, čo klub rozviazal zmluvu s problémovým Gersonom Rodriguesom.

"Máme rozpracovaných niekoľko transferov. Musíme priviesť brankára, stopéra, jedného-dvoch krídelníkov, tiež jedného-dvoch útočníkov.

Je pred nami veľa roboty a investícií, ale bez toho sa nepohneme. Keď nebudeme rozumní, nedopadne to dobre. V lete musíme spraviť dobré rozhodnutia, pretože tie nesprávne svoja veľa peňazí. Toto mužstvo už na to nebude mať," uzavrel Weiss.

Platy trénerov účastníkov ME vo futbale 2024 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Pozrite si ročné platy trénerov všetkých 24...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st.