Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zhodila 17 kíl za pol roka. Cibulková predviedla vyrysované telo, prezradila recept na úspech

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková predviedla na sociálnych sieťach neskutočnú premenu, ktorá sa jej podarilo za posledných šesť mesiacov.

08.05.2024 12:21
Dominika Cibulková Foto: ,
Dominika Cibulková.
debata (17)

Bývalá štvrtá hráčka svetového rebríčka a víťazka Turnaja majsteriek z roku 2016 sa na Instagrame pochválila vyšportovaným telom, na ktorom pracovala. Výsledok? Za posledného pol roka zhodila 17 kilogramov.

Cibulková sa k radikálnej zmene postavy odhodlala po dvoch tehotenstvách, po ktorých mierne pribrala a nebola spokojná so svojim vzhľadom.

Dlhoročná fedcupová reprezentantka sa to rozhodla zmeniť, začala na sebe tvrdo pracovať a začala znižovať aj príjem kalórii.

"Takto vyzerá mínus 17 kilogramov! Toto sa mi podarilo za šesť a pol mesiaca. Recept? Začnite hneď, nečakajte na pondelok, sviatok, budúci mesiac, najdôležitejšie je začať a mať plán, napísala Cibulková k fotke na sociálnej sieti.

Paula Badosová, Stefanos Tsitsipas Čítajte viac Ich cesta plná lásky sa skončila. Prominentný tenisový pár informoval o priateľskom rozchode

Svojim fanúšikom prezradila aj recept na chudnutie. „Základom sú tri piliere: výživa, sebadisciplína, pohyb a správne nastavený kalorický príjem. Ak človek niečo naozaj chce, tak to dosiahne. Sila je v hlave,“ uviedla Cibulková.

V najbližších týždňoch je jej cieľom schudnúť ďalších päť kíl. „Som pripravená a potom to spolu oslávime, sľubujem,“ dodala bývalá tenistka, ktorá ukončila kariéru v roku 2019. Po dvoch tehotenstvách sa dá teraz povedať, že sa aktuálne dostala na podobnú váhu, akú mala, keď skončila s tenisom.

Ako sa zmenili špičkové tenistky po desaťročiach Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
xxx
17 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková