Změny na webu GTA 6 naznačující nové screenshoty

Zajímavých aktualizací se dočkala i stránka společnosti Rockstar na Instagramu.

Další novinky o hře Grand Theft Auto 6 jsou možná na obzoru, protože nedávná aktualizace webových stránek společnosti Rockstar Games přivedla fanoušky k šílenství.

Jak si všiml uživatel X/Twitteru @GTAVI_Countdown, stránka vývojářů byla aktualizována tak, že GTA 6 je v databázi společně s placeholdery pro čtyři screenshoty, cover artem a datem vydání. Nedlouho po tomto zjištění byla stránka aktualizována a tyto údaje odstraněny, což naznačuje, že se na internet dostaly o něco dříve, než vývojáři předpokládali.

Jak poznamenává uživatel sociálních sítí, kód s placeholdery je stále přístupný.

GTA 6 je v aktivním vývoji a každým dnem se blíží ke svému vydání a my víme, že Rockstar nakonec řekne něco víc. Fanoušci však věří, že tyto screenshoty dorazí spíše dříve než později.

Je to už pět měsíců, co vývojář oficiálně odhalil první trailer ke svému nejnovějšímu titulu, ale co je důležitější, mateřská společnost Rockstaru Take-Two Interactive uspořádá 16. května setkání s investory. Je možné, že screenshoty a případně i další informace budou odhaleny ještě před tímto setkáním, které se uskuteční příští týden. K šílenství přispívá i skutečnost, že Rockstar nedávno promazal většinu své stránky na Instagramu, což je strategie, kterou použil před odhalením prvního traileru na GTA 6. Uživatel Redditu Ok_Owl_9137 si všiml, že stránka podle všeho udržuje vždy jen 14 příspěvků, přičemž mnozí spekulují, že toto číslo by mohlo ukazovat na odhalení 14. května.

Společnost Rockstar neoznámila, zda se chystají nové informace. Ačkoli tedy fanoušci představili několik zajímavých informací, je lepší držet očekávání při zemi, dokud studio neprozradí něco oficiálního.

K tomu, aby se z fanoušků stali internetoví detektivové, stačí jeden screenshot z GTA 6, natož čtyři. Mnozí tak samozřejmě rychle začali šířit reakce a memy.

Není žádným překvapením, že Rockstar byl od prvního odhalení GTA 6 v prosinci loňského roku poměrně potichu. Série je známá svými detailně propracovanými světy a množstvím aktivit a na PlayStation 5 a Xbox řady X | S (a nikoli na PC) se má dostat až někdy v roce 2025. Bylo by hezké vidět nějaké screenshoty, pokud je aktualizace skutečně na cestě, ale neví se, kdy a jestli vůbec dorazí něco podstatnějšího, například první pohled na gameplay.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal MICHAEL CRIPE z IGN US.

V tomto článku
  • Platforma
  • PS5
  • XboxSeries
Další podobné
Komentáře