Disney a Warner Bros. Discovery se spojí pro vytvoření nového streamovacího balíčku Disney Plus, Hulu a Max

Nový balíček bude k dispozici od letošního léta.

Společnosti Disney a Warner Bros. Discovery se spojují, aby vydaly nový streamovací balíček obsahující služby Disney+, Max a Hulu, protože společnosti bojují s velkými ztrátami.

Nový balíček, který bude k dispozici ve verzích s podporou reklam a bez nich, bude kombinovat nejoblíbenější streamované pořady, které jsou dnes k dispozici, včetně seriálů The Bear, Shogun, House of the Dragon a samozřejmě Bluey. V oficiální zprávě se zdůrazňuje, že součástí nabídky jsou "ABC, CNN, DC, Discovery, Disney, Food Network, FX, HBO, HGTV, Hulu, Marvel, Pixar, Searchlight, Warner Bros. a další".

Max is joining forces with Hulu and Disney+ in the run-up to the release of House of the Dragon Season 2.
Max spojuje síly se společnostmi Hulu a Disney+ a připravuje se na vydání 2. série Rodu draka.

Prezident divize Disney, Direct to Consumer, Joey Early uvedl, že nový balíček nabídne spotřebitelům "ještě větší výběr a hodnotu".

"Toto neuvěřitelné nové partnerství staví předplatitele na první místo a poskytuje jim přístup k filmovým trhákům, originálním filmům a třem rozsáhlým knihovnám s těmi nejlepšími značkami a zábavou v oblasti streamování," uvedl v prohlášení.

Společnost Disney a Warner Bros. nezveřejnily cenu nového balíčku. Navazuje na únorové oznámení nové sportovní služby, která bude kombinovat nabídky společností ESPN, Warner Bros. a Fox. Společnost Warner Bros. má zítra oznámit své hospodářské výsledky, přičemž se údajně chystá další zvýšení ceny za Max.

Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsala KAT BAILEY z IGN US.

V tomto článku
Další podobné
Komentáře