Microsoft podepsal dohodu o zařazení her Lords of the Fallen a Sniper Ghost Warrior Contracts 2 do Game Passu v roce 2024

Bylo to rychlé.

Společnost Microsoft podepsala smlouvy na hry Lords of the Fallen a Sniper Ghost Warrior Contracts 2, které chce vydat v rámci své předplatitelské služby Game Pass.

Potvrdil to vydavatel CI Games, který podepsání smlouvy oznámil 3. května ve finanční zprávě. Společnost Microsoft zatím žádnou z her pro službu Game Pass neoznámila. Podmínky nebyly zveřejněny, ani to, do kterých částí služby Game Pass budou obě hry vydány, ale zdá se, že lze předpokládat, že do Xboxu a PC Game Pass.

Hra Lords of the Fallen od společnosti Hexworks byla uvedena na trh v říjnu loňského roku s pozitivními recenzemi i prodeji, ačkoli trpěla značnými problémy s výkonem. V recenzi serveru IGN dostala hra Lords of the Fallen známku 8/10. Řekli jsme: "Lords of the Fallen je úžasná soulslike s fantastickou premisou duální reality, i když se objevují nedostatky ve výkonu a mizerní bossové." Společnost Hexworks nedávno vydala aktualizaci 1.5, svůj "poslední milník" pro soulslike na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X a S, protože vydavatel CI Games obrací svou pozornost k budoucím hrám v sérii.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je taktická stealth střílečka z června 2021, kterou vyvinulo a vydalo CI Games pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X a S, přičemž verze pro PS5 následovala v srpnu 2021. Recenze hry Sniper Ghost Warrior Contracts 2 od serveru IGN přinesla hodnocení 6/10. Řekli jsme: "Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je kompetentní odstřelovačský simulátor, kterému však chybí ostrost potřebná k tomu, aby ste se stali skutečným sniperem."

Microsoft zatím neoznámil druhou vlnu her, které se v květnu 2024 objeví v Game Passu, ale víme, že 9. května se do předplatného dostane hra Little Kitty, Big City (cloud, konzole a PC) a po ní hra Brothers: A Tale of Two Sons (Cloud, konzole a PC) 14. května. Xbox first-party hra Senua's Saga: Hellblade 2 vyjde 21. května.

Novinky o Game Passu přicházejí v době rozsáhlých škrtů v herní divizi Microsoftu, v jejichž důsledku byla uzavřena řada studií Bethesdy, včetně vývojářského studia Redfall Arkane Austin a vývojářského studia Tango Gameworks zaměřeného na Hi-Fi Rush.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal WESLEY YIN-POOLE z IGN US.

V tomto článku
  • Platforma
  • PC
  • PS5
  • XboxSeries
Další podobné
Komentáře