Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Si ty normálny? Ešte jedno vamos a vypnem káble! Slovenský reprezentant sa nechal v obývačke uniesť a manželka ho takto zrušila

Odveta semifinále Ligy majstrov medzi Realom Madrid a Bayernom Mníchov (2:1) nenechala chladným ani slovenského futbalového reprezentanta Lukáša Haraslína. Keď jeho obľúbený Real otáčal skóre a zabezpečil si tak postup do finále najprestížnejšej klubovej súťaže na svete, oslavoval až príliš hlučne.

09.05.2024 14:08
10. Lukáš Haraslín Foto: ,
Lukáš Haraslín.
debata

Avšak len dovtedy, pokiaľ mu v mobile nepristála textová správa od manželky vo vedľajšej izbe. Šikovný krídelník Sparty sa s tým pochválil na Instagrame.

Španielsky gigant opäť predviedol dokonalý obrat a Bavorov obral o postup do finále v nadstavenom čase. Podľa všetkého bol Haraslín počas stredajšej nočnej hodiny až príliš hlučný. Jeho manželka Nikol, ktorá uspávala ich dieťa, mu napísala…

„Si normálny? Ešte jedno vamos a vypnem TV káble. Máš malé deti, nehuč,“ spravil print screen ich komunikácie na sociálnej sieti Instagram.

Takto v stredu v noci písala Lukášovi... Foto: Instagram
Lukáš Haraslín Takto v stredu v noci písala Lukášovi Haraslínovi manželka Nikol.

Smutným hrdinom duelu bol brankár Bayernu Manuel Neuer, ktorý predviedol viacero skvelých zákrokov, v 88. minúte však urobil veľkú chybu, keď neudržal strelu agilného Viniciusa Juniora a Joselu vyrovnal na 1:1.

„Je to pre mňa veľmi trpké. Čakal som, že lopta dopadne na moju hruď trochu iným spôsobom, mala však vyšší odskok a nepodarilo sa mi ju udržať. Už sme boli jednou nohou vo Wembley, no záver sme nezvládli,“ priznal Neuer.

Bayern naposledy zakončil sezónu bez zisku trofeje v roku 2012, keď vo finále Ligy majstrov prehral v Alianz aréne s FC Chelsea po rozstrele z 11 m. O rok neskôr však triumfoval vo finále vo Wembley nad Borussiou Dortmund 2:1.

To však Lukáša Haraslína akiste netrápi. Ten sa môže tešiť na finále, v ktorom Real vyzve Borussiu Dortmund.

Szymon Marciniak Čítajte viac Bayern zúri, lebo v 13. minúte nadstavenia vyrovnal a VAR sa nedostal k slovu. Za hráčmi sa zastavil aj rozhodca
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Lukáš Haraslín