Založ si blog

Zábava a vzdelanie v jednom balení!

 

Dinosaury sa vracajú! Získajte svoju zábavno-vzdelávaciu stavebnicu pre deti už dnes! 

Vitajte, starí rodičia, rodičia a malí dobrodruhovia! Ak hľadáte zábavnú a vzdelávajúcu hračku pre vaše deti, naša veľká vzdelávacia sada dinosaurov je presne to, čo potrebujete! Sada obsahuje troch rôznych dinosaurov: Tyrannosaura, Raptora a Triceratopsa, pripravených na dobrodružstvo a objavovanie!

Čo je to však rovnako dôležité ako zábava, je aj vzdelanie, a naša stavebnica je plná možností pre rozvoj vašich detí. S pohyblivými a odnímateľnými časťami, deti môžu zostaviť dinosaurov pomocou šróbov a skrutiek, čo zlepšuje ich jemné motorické zručnosti a logické myslenie.

Okrem toho, naša stavebnica je vyrobená z bezpečného a recyklovateľného materiálu ABS, s hladkými hranami, čo zabezpečuje bezpečnosť aj pre najmenších staviteľov. A s certifikáciou CE môžete mať istotu, že naše produkty splňujú najvyššie bezpečnostné štandardy.

Takže prečo čakať? Získajte svoju vzdelávaciu stavebnicu dinosaurov ešte dnes a nechajte vaše vnúčatá, či deti objavovať svet dávnej minulosti s radosťou a zábavou!


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoje e-shopy:
„Buď Fit“ a „Tonery do tlačiarne“.

 

Vzdelávajte a bavte svoje deti s našou zábavnou sadou!

Ak Vás naša ponuka na  „Veľkú skladaciu a vzdelávaciu sadu dinosaurov“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Veľkú skladaciu a vzdelávaciu sadu dinosaurov“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Perfektný detský spoločník na každodenné použitie, prechádzku, či dovolenku!

27.05.2024

Umožnite deťom dokonalejšie sledovať okolie, či prírodu! Detské ďalekohľady sú ideálnym darčekom pre všetky deti vo veku od 3 do 6 rokov. Táto zábavná a vzdelávacia hračka umožňuje deťom objavovať svet okolo nich a podporuje ich prirodzenú zvedavosť. Zároveň ich však začína hravým spôsobom zasvecovať do sveta optiky. Naše ďalekohľady sú dostupné v [...]

Vrecká plné prekvapení! – Od narodením až po školu, či dekoráciu bytu!

25.05.2024

Univerzálne vrecúška, pre deti i dospelých! Ak hľadáte spôsob, ako obdarovať svoje deti či vnúčatá niečím výnimočným a zároveň praktickým, darčekové vrecúška pre deti sú tým správnym riešením. Tieto vrecúška nie sú len obyčajným obalom na darčeky, ale slúžia aj ako štýlový doplnok pre rôzne príležitosti. Darčekové vrecúška sú ideálne na narodeniny, [...]

Bezpečné a zábavné kŕmenie malých detí!

22.05.2024

Už žiadne rozliate, či vyliate jedlo! Každý rodič vie, aké náročné môže byť kŕmenie malých detí. Neustále rozlievanie a rozsýpanie jedla môže byť frustrujúce. Práve preto je tu Gyro Bowl – čarovná miska, ktorá zmení kŕmenie na zábavu! Táto gyroskopická miska je navrhnutá tak, aby sa nikdy nevysypala ani nevyklopila, čo ocení každý rodič a starý rodič. [...]

Grad, BM-21, ruská armáda, vojna na Ukrajine

Ruské rakety leteli až k Slovensku. Spojenecké vzdušné sily sú v pohotovosti

01.06.2024 13:36

Niektoré rakety leteli až do Zakarpatskej oblasti susediacej so Slovenskom.

Netanjahu

Netanjahu trvalé prímerie v Pásme Gazy podmienil zničením Hamasu

01.06.2024 13:11

Vojna v Pásme Gazy sa začala 7. októbra teroristickým útokom vládnuceho hnutia Hamas a jeho spojencov na Izrael.

SR Košice Hlas-SD snem predseda voľba Pellegrini KEX

Pellegrini so slzami odovzdal Hlas Šutaj Eštokovi. Poďakoval mu za koniec vojny v polícii a odklon migrantov

01.06.2024 10:31, aktualizované: 12:46

Kým Pellegrini po úspechu v prezidentských voľbách stratil post predsedu parlamentu a stiahol sa do úzadia, Šutaj Eštok sa stal ústrednou postavou vlády.

vojna na Ukrajine, výmena zajatcov

ONLINE: Nemáme plán B pre prípad, že Ukrajina padne, vraví estónska premiérka

01.06.2024 07:30, aktualizované: 15:25

Ako povedala v rozhovore pre spravodajskú televíziu BBC, ruský vodca Vladimir Putin obráti svoju pozornosť na Pobaltie.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 817
Celková čítanosť: 1115161x
Priemerná čítanosť článkov: 1365x

Autor blogu