Poppy Playtime je nejnovější hororová hra, která se dočkala filmového zpracování

Huggy Wuggy přechází k filmu.

Herní vývojář Mob Entertainment spolupracuje se společností Legendary Entertainment na vytvoření filmu podle hororového hitu Poppy Playtime.

Legendary vyvíjí adaptaci hry s producenty Donem Murphym a Susan Montfordovou ze společnosti Angry Films. Podrobnosti o ději a hereckém obsazení zatím nebyly zveřejněny. Nebylo potvrzeno ani datum premiéry.

HUGGY WUGGY WILL TERRORIZE IN THE POPPY PLAYTIME MOVIE. IMAGE COURTESY OF MOB ENTERTAINMENT.
HUGGY WUGGY BUDE TERORIZOVAT VE FILMU POPPY PLAYTIME. OBRÁZEK SE SVOLENÍM SPOLEČNOSTI MOB ENTERTAINMENT.

Poppy Playtime se soustředí na společnost Playtime Co., kdysi velkého výrobce hraček, který upadl v nemilost poté, co všichni v jeho továrně zmizeli. Hráči se ujímají kontroly nad bývalým zaměstnancem, který se ocitne vtažen zpět do továrny dlouho po zmizení, a netrvá dlouho, než zjistí, že hračky se tentokrát zdají být hravější.

Poppy Playtime vydala svou první kapitolu zdarma v roce 2021 a další dvě kapitoly doplnily příběh v letech 2022 a 2024. Mob tvrdí, že její hororově-pohádková hratelnost, příběh a zvraty dokázaly přilákat více než 40 milionů hráčů na PC, mobilních zařízeních, Nintendu Switch a PlayStationu a také na Robloxu. Hra se stala natolik populární, že se některé postavy, jako například Huggy Wuggy a Smiling Critters, objevily napříč prodejci v podobě sběratelských figurek, plyšových hraček a kostýmů.

"Když jsme se na tuto cestu vydali, šli jsme za svou vášní a vytvořili jsme řadu her a značek s cílem inspirovat a bavit. Vždy jsme snili ve velkém a jsme nadšeni, že jsme vytvořili něco, co si získalo srdce desítek milionů lidí po celém světě," uvedli ve společném prohlášení spoluzakladatelé společnosti Mob Zach Belanger, generální ředitel, a Seth Belanger, provozní ředitel. "Tato filmová smlouva je skvělým a logickým dalším krokem v růstu naší transmediální zábavní společnosti."

Co se týče hororů, v blízké budoucnosti se dočkáme také snímku Tiché místo: První den, jehož premiéra je naplánována na 28. června 2024. Podívejte se na nejnovější trailer:

Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal MICHAEL CRIPE z IGN US.

V tomto článku
  • Platforma
  • PC
  • iPhone
  • Android
  • PS4
  • PS5
  • NintendoSwitch
Další podobné
Komentáře