V obchodě PlayStation Store probíhá velkolepý výprodej a významné hry z posledních měsíců jsou k dispozici za poloviční cenu

Stojí za to se porozhlédnout

V obchodě PlayStation Store probíhá velkolepý výprodej a významné hry z posledních měsíců jsou k dispozici za poloviční cenu

Je to jen chvíli, co skončil poslední velký PlayStation výprodej, a už je tu nová akce v obchodě modrého týmu a název akce Big Games Big Deals je výstižný. Tentokrát si můžete koupit některé z největších her posledních měsíců a let za příznivé ceny, v některých případech se slevami až 85 %, a v nabídce je celá řada dobrodružství za poloviční ceny.

Níže jsme pro vás tedy shromáždili několik skvělých nabídek, které si můžete prohlédnout, pokud v tomto nepříliš rušném období vydávání her sháníte jeden nebo dva nejnovější tituly:

Výše uvedené hry jsou samozřejmě jen částí velkého výprodeje, protože PlayStation snížil ceny více než 1700 položkám, takže pokud si chcete rozšířit svou herní sbírku, vyplatí se podívat se na celou nabídku. Navíc není třeba spěchat, protože výše uvedená dobrodružství jsou ve slevě až do 23. května, ale Sony samozřejmě může mezitím slevu stáhnout nebo doplnit.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal SZÁLER MARTIN z IGN Hungary.

Další podobné
Komentáře