God of War: Ragnarok is naar verluidt de volgende PlayStation hit die naar PC komt

Oh boy.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

God of War: Ragnarok is de volgende PlayStation exclusive die naar PC komt, volgens een nieuw bericht.

Betrouwbare PlayStation Store leaker billbil-kun, die schrijft bij Dealabs, claimt dat de game van Sony Santa Monica de volgende PlayStation titel is die naar PC komt. Hij noemt hierbij geen releasedatum. Volgens de leaker wordt in mei de PC versie van de game aangekondigd.

God of War: Ragnarok kwam uit voor PlayStation 4 en PlayStation 5 in november 2022 en was een grote hit bij zowel critici als spelers. De game werd al snel de snelst-verkopende first-party game in de geschiedenis van PlayStation, met 5,1 miljoen verkochte kopietjes in de eerste week. Vorig jaar werd de Valhalla DLC nog goed ontvangen. Een mogelijke PC release zou twee jaar komen nadat de game origineel uit is gekomen, wat in lijn is met andere PC releases van de uitgever.

Sony heeft de afgelopen jaren Horizon Forbidden West, Ratchet & Clank: Rift Apart en The Last of Us Part 1 al naar PC gebracht. We wachten nog op Ghost of Tsushima, dat gepland staat om 16 mei uit te komen voor PC.

Sony heeft nog niet gereageerd op dit gericht, maar er zijn wel berichten dat Sony een State of Play wil uitzenden ergens de komende weken. Waarschijnlijk gaan we tijdens die presentatie meer informatie krijgen.


Nick is een van de content leads bij IGN Benelux. Als hij geen TikToks maakt is hij waarschijnlijk World of Warcraft aan het spelen of One Piece aan het kijken. Volg hem hier op Twitter.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

God of War Ragnarok

Santa Monica Studio | 9 november 2022
  • Platform
  • PS4
  • PS5
Gerelateerde artikelen
Reacties