Dojemné gesto Jaromíra Jágra. Na zápase udělal radost malému fanouškovi, video je hitem

Dojemného gesta od hokejové legendy Jaromíra Jágra se dočkal mladý fanoušek. Během utkání světového šampionátu v Praze chtěl po útočníkovi, aby mu podepsal národní dres. Jágr neváhal a překážkou mu nebyl ani fakt, že je v jiném patře. Video následně obletělo sociální sítě.

Jágr si užíval zápas české reprezentace z pohodlí skyboxu v O2 areně, když v tom si všiml, že na něj zezdola mává malý fanoušek. Ten svíral v ruce dres národního týmu a chtěl po majiteli kladenských Rytířů, aby ho ozdobil svým podpisem.

K TÉMATU: Naděje na příjezd hvězdného Pastrňáka na MS. Boston je v NHL krok od vyřazení

Český hokejista neváhal a ihned za fanouškem vyrazil. Překážkou nebylo ani to, že je o patro výš. Malý divák mu dres hodil a spolu s tím i tužku.

Když mu Jágr vrátil podepsaný dres zase zpět, byla radost na jeho tváři více než očividná. Video následně vyvolalo na sociálních sítích značný ohlas. Mnoho uživatelů si vstřícného gesta profesionálního hokejisty cení. Jeden z komentujících například zdůraznil, že Jágr na své dětské příznivce reaguje vždy a s ochotou.

Jiní uživatelé však celému příspěvku vytýkají to, že nepůsobí jako spontánní. „Fanoušek má jistě radost a moc mu ten zážitek přeji, ale celý je to jak pro Babišův TikTok,“ tvrdí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Červenka je talent své generace, tvrdí expert bývalý útočník Jakub Koreis

Tagy: