Tak to má styl! Lamborghini dává do prodeje gramofon a vinylovou desku s nahraným zvukem svých legendárních V12

Autor: Anina Russová - Zdroj a foto: Lamborghini, Technics - 14. 5. 2024


Jako existují zastánci dokonale čistého elektronického zvuku, existují také ti, kteří nedají dopustit na nedokonalý analogový zvuk klasických dlouhohrajících desek. Je úplně jedno, na jaké ze stran stojíte, jsme si jisti, že nový projekt od Lamborghini si zamilujete také.

Italská automobilka se spojila s japonským výrobcem audiotechniky Technics a společně představili sadu gramofonů i s deskami, na kterých je ten nejlepší automobilový zvukový obsah. Ale popořádku.

Gramofony spatřily světlo ve třech verzích, přesněji v trojím barevném provedení. Na výběr je mezi červeným, zeleným nebo žlutým provedením, vždy s moderním designem značky ve tvaru písmene Y a logem Lamborghini. To se pak opakuje i na ovladačích gramofonu, který má označení SL-1200M7B, přičemž ten, kdo se v audiotechnice vyzná, by měl vědět, že jde o stroj založený na oblíbeném modelu Technics SL-1200MK7.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Technics (@technics_global)

Jakkoliv je samotný gramofon velmi zajímavý, mnohem více nás oslovily desky, které k nim Lamborghini nabízí. Vinyl je vyroben v typickém automobilovém designu, přesněji řečeno zobrazuje disk a pneumatiku modelu Revuelto a poslechnout si na něm můžete zvuky dvanáctiválce z 6 modelů Lamborghini. Užít si tak můžete dokonalý zvuk modelů 400GT 2+2, Miura SV, Countach 25th Anniversary, Diablo 6.0 SE, Murciélago LP 640 a Revuelto.

V Americe, kde už otevřeli objednávky, je cena za gramofon včetně desky stanovena 1599 dolarů, tedy asi 37 tisíc korun. Lamborghini ovšem upozorňuje, že k dispozici bude jen pár limitovaných kusů, a to pouze do konce června 2024.

Štítky: , , , , , , , , , , , , ,

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru