Denník N

Off the Ice: Valerij je v Colorade už Nič-už-kin

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Môže byť 32-ročný brankár Calvin Pickard záchranou Edmontonu vo svojej premiére v play-off? Ako veľmi chýbal Vancouveru suspendovaný Carson Soucy a vráti sa tréner Rick Tocchet v bránkovisku k uzdravenému Demkovi? Mal byť Bennettov gól v zápase číslo 4 neplatný a bude to kľúčový okamih série proti Bostonu? Ako Paul Maurice ukázal, že niekedy na lavičke zaberá už len byť vulgárnym? Prečo je najnebezpečnejšou zbraňou Dallasu len 21-ročný mladík Wyatt Johnston a prečo s ním Stars čaká skvelá budúcnosť? Doplatí Colorado na drogové problémy Valerijho Ničuškina a dokáže sa bez neho ešte vrátiť do série? Čo sa stalo s presilovkou Rangers a má Carolina dosť energie a tvrdosti na to, aby uspela proti víťazovi základnej časti?

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Hokej

NHL

Off the Ice

Športové podcasty Denníka N

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie