reklama

Petra Svoboda zveřejnila parte svého tragicky zesnulého manžela Ondřeje Křivky

Moderátorka Petra Svoboda prochází nejtěžším obdobím. V neděli přišla o manžela během tragické autonehody, když společně trávili víkend na chalupě. Včera večer zveřejnila jeho parte.

Foto: Profimedia.cz

Moderátorka Televizních novin na TV Nova Petra Svoboda se momentálně musí vypořádat s nesmírnou bolestí. Během víkendu na chalupě si její manžel Ondřej Křivka vyrazil na vyjížďku na kole, která se mu bohužel stala osudnou. Nepřežil srážku s osobním vozem.

"Odešla láska našeho života…" píše se na parte. "Poslední rozloučení se bude konat v úterý 21. května ve 12 hodin ve Velké obřadní síni krematoria Strašnice. Jménem pozůstalých: manželka Petra, syn Edoušek a Ráchel, bratr Tomáš s rodinou a sestra Hanka, rodiče Marcela a Petr."

K tragédii došlo jen pár dní před Křivkovými 39. narozeninami, které by oslavil 26. května a dvojice by současně v těchto dnech oslavovala pětileté výročí svatby. V roce 2019 se jim narodil syn Eduard, z předešlého vztahu má moderátorka dceru Ráchel, kterou Křivka bral jako vlastní.

"Je to pro nás životní tragédie. Prosím veřejnost, aby respektovala soukromí mé a našich dětí," požádala Svoboda přes TV Nova.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama