Footballový boulevard - pátek 17.05.2024

Bek Nottinghamu by se mohl vrátit do Championship, Mauricio Pochettino má údajně plnou podporu a o Masona Greenwooda se zajímají další dva celky. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pátek 17.05.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Neapol se začala zajímat o útočníka Manchesteru United Masona Greenwooda. Konkurencí ale loňskému mistrovi Serie A může být Juventus Turín. (Corriere dello Sport)

Zůstat by ale Greenwood mohl také ve Španělsku. Kromě Barcelony o něj jeví zájem i Atlétiko Madrid. (Daily Star)

Francouzský obránce Leny Yoro z Lille má údajně blízko k přestupu do Manchesteru United. (GiveMeSport)

Prioritou pro Mauricia Pochettina zůstává útočník, a to konkrétně Victor Osimhen z Neapole. Toho ovšem láká i Paris St. Germain. (Caught Offside)

Manažer Chelsea Mauricio Pochettino by měl na Stamford Bridge setrvat i v následující sezoně, neboť má podporu prominentních klubových postav. (The Guardian)


Zdroj: Chelsea FC

Anglický záložník Chelsea Conor Gallagher nemá zájem přestoupit do Newcastlu a nejraději by zůstal hráčem Blues. (Football Insider)

Philippe Coutinho aktuálně hostuje v katarském klubu Al-Duhail SC, ovšem již brzy by se měl vrátit domů. Z Aston Villy by měl jít na další hostování, tentokrát do bývalého týmu Vasco da Gama. (TNT Sports Brazil)

Sedmadvacetiletý anglický obránce Joe Worrall může v příští sezoně hrát Championship. O beka Nottinghamu Forest stojí Sheffield United. (Team Talk)

Sunderland klidně Borussii Dortmund prodá Jobeho Bellinghama, požaduje ale minimálně 12 milionů liber. (Football Insider)

VYNECHAT HOJLUNDA ZE SESTAVY? JE TO VZKAZ PRO VEDENÍ, MYSLÍ SI KEANE