Kevin Costners Horizon: An American Saga krijgt nieuwe trailer voorafgaand aan de première in Cannes

Bloed, zweet en tranen.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Een nieuwe trailer voor Horizon: An American Saga is hier en biedt een frisse blik op Kevin Costners tweedelige western voorafgaand aan de debuut van de film op het Filmfestival van Cannes.

De trailer neemt de grote ensemble cast mee terug naar het Oude Westen om te laten zien hoe er werd gewonnen - en verloren - door het bloed, zweet en tranen van families, vrienden en vijanden. Sommige van deze relaties en opkomende spanningen worden getoond in de clips waarin verschillende personages het tegen elkaar opnemen met vuisten, vlammen en geweervuur.

Naast het meeschrijven en regisseren van het tweedelige filmavontuur, stapt Costner in de rol van Hayes Ellison. De sterrencast bestaat verder uit Sienna Miller, Sam Worthington, Tatanka Means, Tom Payne, Jena Malone, Luke Wilson, Jamie Campbell Bower, Michael Rooker en vele anderen.

Horizon: An American Saga beslaat de vier jaar van de Burgeroorlog, van 1861 tot 1865 en vertelt een emotionele reis door een land dat in oorlog is met zichzelf. Ervaren door de degenen die te voet of te paard door het land trekken, terwijl ze allemaal proberen te ontdekken wat het echt betekent om de Verenigde Staten van Amerika te zijn.

Chapter One en Chapter Two van de saga zullen in meerdere landen te bekijken zijn. Variety heeft namelijk vernomen dat het bijna wereldwijd is verkocht, met nog maar een paar gebieden over voor de wereldpremière op het 77e Filmfestival van Cannes (buiten competitie) op 19 mei. Horizon: An American Saga Chapter One is in Nederland vanaf 4 juli 2024 te bekijken in de bioscopen.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel
Gerelateerde artikelen
Reacties