Villains chystají ohromující výměnu s Chelsea. A Kohouti by mohli znovu ostrouhat

Aston Villa už ví, že si v příští sezoně zahraje Ligu mistrů. V létě tak nehodlá zahálet a ráda by se poohlédla po nových tvářích. Jednou z nich by dle posledních informací anglických médií měl být Conor Gallagher, záložník Chelsea, po kterém touží Tottenham.

Villains chystají ohromující výměnu s Chelsea. A Kohouti by mohli znovu ostrouhat

 

Unai Emery nasměroval svůj tým do Ligy mistrů a v létě tak dostane finanční prostředky na posílení klubu. První posilou by ale mohl být hráč, za kterého by Villains nedali ani libru.

Podle zpráv Football London chce Unai Emery do své středové řady získat kapitána Chelsea Conora Gallaghera. O budoucnosti anglického středopolaře se hovoří již poměrně dlouho, a ačkoliv manažer Blues Mauricio Pochettino neustále zdůrazňuje jeho potřebnost, realita může být jiná.

"Miluje klub a je velmi oddaný. Na hřišti je to vidět, dělá vše pro to, aby se nám pokusil pomoct. Myslím si, že je to velice důležitý hráč, přesně ten typ, kterého do týmu chcete," uvedl nedávno argentinský lodivod týmu ze Stamford Bridge.

Už od zimního přestupového termínu se o Gallaghera zajímá Tottenham, který by ale nyní mohl ostrouhat. Aston Villa totiž plánuje Blues za svého kapitána nabídnout Jhona Durana, tedy útočníka, po kterém Chelsea toužila již v lednu.

Otázkou podle Football London zůstává, zda se situace na Stamford Bridge nijak nezměnila. Mezi oběma týmy ale existuje poměrně dobrý pracovní vztah, a pokud by tak zájem o dvacetiletého forvarda trval, výměně by zřejmě nic nebránilo.