Denník N

300 slov z MS: Dva dni, ktoré ukázali, ako veľmi chce Nečas hrať za českú reprezentáciu

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Zo skupiny A majú už tri tímy isté štvrťfinále, no v skupine B je situácia oveľa zamotanejšia. Okrem istých štvrťfinalistov Švédov o postup bojujú ešte štyri mužstvá. Vrátane Slovenska, ktoré v sobotu zvíťazilo nad Francúzskom 4:2.

Z áčka si zahrajú štvrťfinále Česi, Švajčiari a Kanaďania. Domácich ženie zápas čo zápas vypredaný pražský štadión, u našich susedov je očakávaný hokejový ošiaľ. A na tejto vlne sa vezú aj českí hokejisti.

Dobrý príklad, ako veľmi chcú českí hokejisti reprezentovať a čo všetko sú ochotní urobiť pre úspech, je Martin Nečas.

Útočník Caroliny Hurricanes veľmi nečakal

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

300 slov z MS (súhrn MS v hokeji)

Po každom dni majstrovstiev sveta v hokeji pre vás pripravíme komentovaný súhrn na 300 slov, ktorý posielame ako špeciálnu edíciu Športového newfiltra Denníka N. Ak si chcete súhrn vypočuť, nájdete ho ako pod názvom 3 minúty z MS v aplikácii Denník N alebo v kanáli Newsfilter kdekoľvek počúvate svoje podcasty.

Hokej

Hokejová reprezentácia

MS v hokeji

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie