Nejlepší tech pomůcky ve službách vaší krásy

Vlasy rovné, přesto nadýchané

Zničeným vlasům při žehlení je konec, je tu totiž žehlička na vlasy Dyson Airstrait, která vyrovná prameny bez použití extrémních teplot díky výkonnému směrovanému proudění vzduchu. Třináctilopatkové oběžné kolo se otáčí rychlostí až 106 000 otáček za minutu a pohání 11,9 litru vzduchu za sekundu. Díky tomu Dyson Airstrait vlasy současně vysuší a uhladí, a to i z mokrého stavu. Při úpravě mokrých vlasů lze nastavit teplotu na 80 °C, 110 °C nebo 140 °C, zatímco suché vlasy můžete vyrovnat při 120 °C, 140 °C nebo v režimu Boost. Inteligentní regulace teploty měří proud vzduchu až 30krát za sekundu, aby zabránila poškození vlasů a zachovala jejich zdraví a lesk. Skutečně už nemusíte mít obavy, že by takovéto vysoušení vlasů v kombinaci s jejich narovnáním kadeřím škodilo.

Dyson

 

Chytré zařízení pro spokojenou pleť

Tento všestranný pomocník nově definuje vaši každodenní kosmetickou rutinu a přináší zcela novou úroveň účinnosti. Sonic Warm & Cool Mask 9 v 1 kombinuje několik kosmetických technologií, včetně pulzací SmartSonic a technologie Full-Spectrum LED Light. Pomocí tohoto drobného zařízení aplikujete vyživující pleťové masky během pouhých dvou minut. Póry se otevírají pomocí zahřívacího kovového povrchu, zatímco pleť je masírována jedním z dvanácti masážních rytmů. Po 90 sekundách stačí aktivovat chladicí funkci přístroje, která póry uzavře a uzamkne složky v pokožce. Výsledkem je zářivá a hydratovaná pleť se zdravým leskem, o kterou se hravě postaráte v pohodlí domova. 

Sonic Warm & Cool Mask

 

Vysoce inteligentní IPL

Seznamte se s prvním IPL systémem na světě, který se učí po každém použití a přizpůsobuje se vaší pokožce. Je jím Braun Skin i-expert s technologií umělé inteligence, která přináší revoluci do vaší beauty rutiny a zajistí vaši pokožku dokonale hladkou. Epilátor při odstraňování chloupků automaticky přizpůsobuje vysílanou energii odstínu vaší pokožky a poskytuje personalizované ošetření pro každou oblast těla. Technologie IPL využívá přeměnu světelné energie na tepelnou, čímž přerušuje cyklus dorůstání chloupků a umožňuje dlouhodobě hladkou pokožku. Nápomocná vám bude i mobilní aplikace, která vás ošetřením provede a zároveň vám připomene, že se blíží čas na další ošetření.

Braun

 

Potěšte se!

Jaro je obdobím obnovy, růstu a smyslného poznávání. A proto je skvělým obdobím pro prozkoumání toho nejnovějšího z oblasti sexuálního wellness! V tomto duchu byl nedávno odhalen Satisfyer Pro 2 Modern Blossom, který spojuje krásu přírody s inovativními technologiemi a je ideální pro ty, kdo milují romantiku. Nejen na jaře. S celosvětově oblíbenou technologií Satisfyer Air Pulse zažijete nezapomenutelné vyvrcholení. Navíc, díky revoluční technologii Liquid Air, která napodobuje vzrušující pocit pulzující vody, budete zkrátka v sedmém nebi.

Satisfyer

 

A pak je tu KIWI

Pokud máte problémy s černými tečkami, jizvami, pigmentovými skvrnami nebo vráskami, měli byste se seznámit s KIWI. Řada KIWI od Foreo nabízí řešení všech těchto obtíží pomocí dvou nových produktů. První z nich, KIWI derma, je diamantový mikrodermabrazivní přístroj určený k hloubkovému čištění pleti, po jehož použití bude vaše pokožka dokonale hladká a omlazená. Dalším užitečným zařízením je KIWI, které slouží pro „vysávání“ pórů bez potřeby mikrodermabraze, odstraňuje černé a bílé tečky, maz a jiné nečistoty, a díky modrému LED světlu také ničí škodlivé bakterie. Po pravidelném používání těchto dvou přístrojů bude vaše pleť perfektně čistá a krásná.

Foreo

Zdroj: Byrdie, archiv značek