Sledujte speciální 360° s kandidáty na europoslance. Bude Green Deal pro Česko fatální?

Kandidáti do Evropského parlamentu Danuše Nerudová (za STAN) a Lubomír Zaorálek (SOCDEM)

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Dokáže Česko a zbytek Evropské unie prosperovat s Green Dealem? Je to skvělá příležitost, nebo rána pro český průmysl a komplikace pro zemědělce? A jak zvládne EU zajistit svou energetickou soběstačnost? Sledujte další speciální vydání 360° Michala Půra před volbami do Evropského parlamentu. Debatovat budou kandidáti na europoslance, pořad začíná v úterý ve 20:30.

V první části speciálního vydání 360° budou debatovat zástupci neparlamentních stran s šancí na získání mandátu dle zprůměrování relevantních předvolebních průzkumů. Diskuze se zúčastní Jarmila Dubravská (za STAČILO!), Vladimír Pikora (za Přísahu a Motoristy sobě), Lubomír Zaorálek (SOCDEM) a Libor Vondráček (Svobodní).

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nemůžeme Ukrajince nutit na frontu, odmítli Lipavský i Bžoch nápad TOP 09

Ve druhé části pořadu budou diskutovat zástupci parlamentních stran a koalice. Pozvání přijali Martin Hlaváček (za ANO), Luděk Niedermayer (SPOLU), Danuše Nerudová (za STAN), Mikuláš Peksa (Piráti) a Petr Mach (SPD a Trikolora).

Speciál 360° Michala Půra s kandidáty na europoslance můžete sledovat v úterý od 20:30 na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Tagy: