Skuhravý zřejmě přijde v Podbrezové o kapitána, jehož lanaří zájemce z Nizozemska

Skuhravý zřejmě přijde v Podbrezové o kapitána, jehož lanaří zájemce z Nizozemska

I když má současný kapitán FK Železiarne Podbrezová Mikuláš Bakaľa na své aktuální klubové adrese platný kontrakt až do 31. prosince 2025, s největší pravděpodobností ho nedodrží a poprvé ve své profesionální kariéře zamíří do zahraničí.

Hlavní kouč mužstva Roman Skuhravý, jehož svěřenci vyhráli z posledních 11 utkání pouze jednou, tak přijde o třiadvacetiletého defenzivního univerzála s minulostí ve slovenské jednadvacítce, jenž zasáhl v ročníku 2023/2024 do čtyřiatřiceti soutěžních duelů.

Mladík, jenž debutoval v áčku Podbrezové před necelými čtyřmi lety, by měl podle slovenského insidera Jozefa Kopča zamířit do druhé nejvyšší nizozemské soutěže.

Fenomén Janošek, žasnou v Nizozemsku! V Bredě je nejproduktivnějším hráčem, dal gól roku

V Eerste Divisii si ho vyhlédl celek FC Den Bosch, jenž je čtyřnásobným mistrem dané soutěže a své domácí duely hraje na stadionu De Vliert pro 9 tisíc diváků. Nedávno skončený ročník mu však vůbec nevyšel.

Příprava Den Bosche na nový ročník startuje již 13. června a přesně to je den, kdy by se měl v novém prostředí hlásit i Bakaľa.

P.S.: Klub již oznámil i příchod dvaadvacetiletého záložníka s minulostí v Twente Thijse van Leeuwena, který se upsal na příští dvě sezony s opcí. Před příchodem do Den Bosche si zahrál i za Almere City, respektive TOP Oss.

Sedm zajímavých hráčů, kteří by mohli brzy v Doosan aréně pózovat s modročerveným dresem Viktorie