Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sparta padla ve Varech a už se na ni dotáhl Liberec, Chomutov a Kometa

  14:54aktualizováno  21:46
Hokejová Sparta poprvé v sezoně ztratila body: nezvládla zápas v Karlových Varech a prohrála 3:6. Znamená to, že se na ni v čele tabulky už dotáhly hned tři celky: Liberec, Chomutov a Kometa.
Brankář Mladé Boleslavi David Rittich zasahuje v utkání se Zlínem.

Brankář Mladé Boleslavi David Rittich zasahuje v utkání se Zlínem. | foto: Luděk Ovesný, MAFRA

Liberec totiž oslavil třetí vítězství za sebou. Severočeši tentokrát doma porazili ambiciózní Hradec Králové 4:2, přestože prohrávali 0:2.

Chomutovu se zase daří pod trenérem Vladimírem Růžičkou, tentokrát vyhrál ve Vítkovicích 3:0 a opět hlavně díky spolupráci dvojice exslávistů Vondrka, Červenka.

A Kometa veze do Brna šťastné vítězství 3:2 z Litvínova, kde rozhodla chvíli před koncem ve vlastním oslabení. Zato úřadující mistr prožívá útlum, po povedené přípravě a úvodním vítězství nad Zlínem padl potřetí za sebou.

Z prvního tříbodového vítězství se kromě Karlových Varů raduje i Olomouc. Odnesla to Plzeň, která po slibném vstupu do sezony podruhé za sebou prohrála. Moc se nedaří Zlínu, který nezvládl třetí ze čtyř utkání v novém ročníku, tentokrát doma nestačil na Mladou Boleslav 2:4.

První vítězství v sezoně naopak vybojovaly Pardubice, které porazily silný Třinec 4:1.

Liberec - Hradec Králové 4:2

Utkání jsme sledovali v podrobné reportáži

Nedobře se vyvíjelo utkání pro Liberec. Ve druhé minutě otevřel skóre bek Pilař ranou z mezikruží, kde zůstal osamocen. V závěru první třetiny navíc vedení Hradce zvýšil Kukumberg po kiksu beka Ševce, kdy šli dva hostující hráči na Lašáka. Jenže Ševc svou chybu po změně stran napravil snižujícím gólem od modré a domácí pak během minuty a půl skóre otočili. Nejprve vyrovnal Krenželok a vítězný gól vstřelil Lakatoš dorážkou. Tři body ve třetí části potvrdil Vampola po akci přes půlku hřiště.

Filip Pešán (Liberec): „Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, který hraje urputný hokej. Začali jsme velmi nedisciplinovaně, v první minutě jsme hned hráli ve třech a dostali gól. Poté v naší přesilovce přišla chyba a druhý gól. Cením si však toho, že jsme vydrželi neměnit věci, které nám relativně fungovaly. Po zbytek utkání jsme vyhrávali osobní souboje a nakonec zápas zvrátili ve svůj prospěch.“

Peter Draisaitl (Hradec Králové): „Zápas jsme si prohráli v osobních soubojích. Zde jsem viděl největší rozdíl, my jsme byli příliš naivní, měli jsme problémy s disciplínou. Liberec byl důraznější a šel si za vítězstvím. My máme na papíře hodně zkušený tým, ale stále děláme až školácké chyby a to nás pak stojí důležité body.“

Branky a nahrávky: 26. Ševc (Řepík, Krenželok), 36. Krenželok (Vampola), 37. Lakatoš (Jonák, Výtisk), 55. Vampola (Birner) - 2. Pilař (Bednář, Frühauf), 18. Kukumberg (Dej). Rozhodčí: Pešina, R. Svoboda - Flegl, Frodl. Vyloučení: 7:10, navíc J. Kudrna a Pilař (oba Hradec Králové) oba 10 min. Využití: 3:1. V oslabení: 0:1. Třetiny: 0:2, 3:0, 1:0. Diváci: 4073.

Liberec: Lašák - Šimek, Ševc, Vitásek, Derner, Plutnar, Výtisk, Ulrych - Řepík, Vampola, Birner - Bakoš, Bulíř, Radivojevič - Stránský, P. Jelínek, Krenželok - Jonák, Lakatoš, D. Špaček. Trenéři: Pešán a V. Čermák. ̈

Hradec Králové: Kacetl - Pláněk, Vydarený, Pilař, Čáp, Frühauf, Dietz, Hronek - J. Kudrna, T. Knotek, Courchaine - Bednář, Ihnacak, Červený - Köhler, Kukumberg, Dej - Troliga, Tvrdík, Pavlík. Trenéři: Draisaitl a T. Martinec.

Vítkovice - Chomutov 0:3

Utkání jsme sledovali v podrobné reportáži

Chomutov nasměroval k vítězství Hovorka, který využil toho, že domácí příliš útočili, počíhal si vepředu na kolmici a řítil se sám na brankáře Kantora. Svůj nájezd zakončil forhendovým blafákem. V závěru první třetiny navíc vedení pojistil Michal Vondrka využitou přesilovkou po perfektní křížné příhrávce od Červenky a přesné střele do protějšího horního růžku. Dvojice exslávistů zařídila i třetí gól: po brejku si narazili kotouč tak ideálně, že vyšachovali obranu i gólmana. Bylo rozhodnuto.

Ladislav Svozil (Vítkovice): „Bohužel jsme do zápasu nastoupil laxně. Nevyhrávali jsme osobní souboje, soupeře jsme pustili do vedení a pak to dotahovat je dvojnásob těžké. Za celé utkání jsme si vytvořili možná dvě střelecké příležitosti a to je málo. Od druhé třetiny se to zvedlo, ale to už bylo pozdě. Chomutov držel střední pásmo a my jsme se nedostávali přes blok, neudrželi jsme se na puku. Dneska jsme si nezasloužili nic.“

Jan Šťastný (Chomutov): „Mužstvo musíme pochválit za výborný týmový výkon. Udělali jsme všechno pro to, aby hráči byli co líp připraveni, proto jsme zvolili i netradičně cestu vlakem. Hn7ed v úvodu se nám podařilo Vítkovice nachytat z brejku a po první třetině jsme vedli 2:0. Musíme mužstvo pochválit za organizovaný výkon plný bojovnosti a nasazení, takto bychom se chtěli prezentovat.“

Branky a nahrávky: 12. Hovorka (Hřebejk), 20. Vondrka (Červenka, Dlapa), 45. Vondrka (Červenka). Rozhodčí: Hradil, Mrkva - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 4:4. Využití: 0:1. Třetiny: 0:2, 0:0, 0:1. Diváci: 4622.

Vítkovice: Kantor - Štencel, Kudělka, Sloboda, Štich, Pastor, Čerešňák, Kovář - Olesz, M. Hlinka, Szturc - Vandas, Balán, Kucsera - Zdráhal, Burger, E. Němec - Gřeš, Kolouch, Tomi. Trenéři: Svozil a Petr.

Chomutov: M. Kopřiva - Rutta, Redlihs, Rýgl, Dlapa, Kranjc, Drtina, Bláha - Hovorka, D. Květoň, Hřebejk - Červenka, V. Růžička ml., Vondrka - Pospíšil, Kämpf, Sklenář - L. Květoň, Kaše, Tomica. Trenéři: V. Růžička st., B. Kopřiva a J. Šťastný.

Olomouc - Plzeň 3:2

Utkání jsme sledovali v podrobné reportáži

Plzeň se sice dostala do vedení díky Hossovi, jenž ve vlastním oslabení potrestal chybu Valenty v rozehrávce, domácí však výsledek na přelomu druhé a třetí třetiny otočili. Nejprve v čase 39:55 vyrovnal Kucharczyk tvrdou střelou mezi betony brankáře Machovského a čtrnáct vteřin po změně stran rozbouřil stadion Laš. Ovšem Plzeň vrátil do hry za dalších 23 vteřin Sýkora. Rozhodující trefu tak zařídil Mikúš, který po krásné stahovačce, kterou si obhodil beka, objel branku a zasunul u protější tyče.

Jan Tomajko (Olomouc): „Gól na konci druhé třetiny byl velmi důležitý, protože jsme nehráli druhou polovinu druhé části dobře a několikrát jsme to ubránili v poslední chvíli. Sice Plzeň srovnala hned za pár vteřin, ale pak jsme to ještě zvrátili na svoji stranu a jsme za to strašně rádi. Gól do šatny většinou tak zafunguje, že jedno mužstvo zvedne a druhé dostane dolů. Tomáš Mikúš se trefil nádherně, je to o to hezčí, že to byl gól vítězný. Proto lidi chodí na hokej.“

Ladislav Čihák (Plzeň): „Zápas jsme si prohráli na konci druhé třetiny, když jsme dostali gól pět vteřin před koncem a na začátku třetí, kdy jsme inkasovali za třináct vteřin. Soupeře jsme dostali na koně a on zaslouženě vyhrál. Máme s konci třetin potíže, musíme se z toho ponaučit a hrát do poslední vteřiny. Měli jsme dost šancí a musíme být důslednější. Trefa Mikúše byla pěkná, možná tam náš brankář měl být včas.“

Branky a nahrávky: 40. Kucharczyk (Jergl), 41. Laš (J. Knotek, Kafka), 52. T. Mikúš (Řípa, Vyrůbalík) - 12. Hossa, 41. J. Sýkora (Hossa, Jeřábek). Rozhodčí: Souček, Šír - Bryška, Lukš. Vyloučení: 4:4. Bez využití. Třetiny: 0:1, 1:0, 2:1. Diváci: 3683.

Olomouc: Konrád - Skrbek, Vyrůbalík, Valenta, Jaroměřský, Staněk, Ondrušek - Kafka, J. Knotek, Laš - Holec, A. Zeman, T. Mikúš - Eberle, Řípa, Vodný - Kucharczyk, Herman, Jergl. Trenéři: Venera a Tomajko.

Plzeň: Machovský - D. Sklenička, Kadlec, Moravčík, Jeřábek, Pulpán, Kubka - Lev, Bližňák, Johnson - Hossa, Preisinger, J. Sýkora - Kubalík, Kracík, Indrák - Schleiss, Poletín, Hollweg. Trenéři: Straka a Čihák.

Zlín - Mladá Boleslav 2:4

Utkání jsme sledovali v podrobné reportáži

Bylo to utkání plné obratů. Nejprve se do vedení dostali hosté, když kapitán Výborný zužitkoval po krásné kombinaci přesilovku vteřinu před návratem vyloučeného Veselého. Za Zlín vyrovnával pohotový Sýkora, jenž dorazil Matějíčkovu ránu od modré. Domácí se pak ve třetí části dostali do vedení po přesné střele Veselého z mezikruží v přesilovce. Jenže za dvě minuty vyrovnal Bárta blafákem mezi betony a vzápětí strhl vedení na hostující stranu Pacovský. Při power-play Zlína výsledek pečetil Látal.

Juraj Jurík (Zlín): „Zápas jsme nezačali dobře, měli jsme tam dvě vyloučení a inkasovali jsme. Od toho se odvíjela celá první třetina, my jsme se hledali a dali se do kupy až ve druhé třetině. Od té doby jsme byli lepším týmem a zaslouženě vyrovnali. Měli jsme dobrý vstup do třetí třetiny, kdy jsme se dostali do vedení. Byli jsme na koni, ale místo zvýšení přišly dvě rychlé inkasované branky. Bohužel se nám nepodařilo ani srovnat.“

Marian Jelínek (Mladá Boleslav): „Jeli jsme sem s velkým respektem a tak také hráli. Naše výsledky sice nebyly bodově špatné, ale z hlediska vstřelených gólů jsme měli průměr 1,2 nebo 1,3 gólu na zápas. Zlín navíc třetí kolo vyhrál v Třinci. Dařilo se nám držet taktiku, ve druhé třetině ale soupeř přidal na pohybu a vyrovnal. V poslední části jsme s trochou štěstí otočili vývoj zápasu. Velice si ceníme těchto bodů.“

Branky a nahrávky: 34. T. Sýkora (Matějíček), 45. Veselý (P. Holík) - 9. D. Výborný (Trončinský), 46. Bárta (D. Výborný, Žejdl), 47. Pacovský (Lenc, Trončinský), 60. M. Látal (Urban). Rozhodčí: R. Čech, Polák - Skopal, Polonyi. Vyloučení: 4:6, navíc Kubiš (Zlín) 10 min. Využití: 1:1. Třetiny: 0:1, 1:0, 1:3. Diváci: 4055.

Zlín: Štůrala - A. Holík, Řezníček, Matějíček, Žižka, Kotvan, Urbanec - Ondráček, P. Holík, Veselý - Kubiš, Cibák, T. Sýkora - Okál, Roman Vlach, Říčka - D. Šťastný, Fořt, F. Čech. Trenéři: Rostislav Vlach, Jurík a Hrazdira.

Mladá Boleslav: Rittich - Střítecký, Voráček, Trončinský, Holub, Ovčačík, Kučný, Trška - Pacovský, D. Výborný, Bárta - M. Látal, Urban, Klimenta - Hyka, Žejdl, Lenc - R. Hruška, Jarůšek. Trenéři: F. Výborný a M. Jelínek.

Litvínov - Kometa 2:3

Utkání jsme sledovali v podrobné reportáži

Brno začalo aktivně, ale první skórovali domácí: Hanzl se trefil po Martynkově přihrávce přesně pod břevno. Za minutu a půl ale bylo vyrovnáno: Ostřížek zužitkoval brejk dvou na jednoho také střelou pod horní tyčku. Kometa se dostala v polovině duelu do vedení, když Němec využil další brejk povedeným blafákem, jenže litvínovský Gula v závěru druhé třetiny vyrovnal ranou od modré v přesilovce. Rozhodnutí přišlo v čase 57:16 - pět vteřin před koncem přesilovky ztratili domácí puk na modré a do brejku se dostal Burian, jenž sólo zakončil střelou - jak jinak - pod břevno.

Radim Rulík (Litvínov): „Věděli jsme, že Brno přijede hrát z obrany a na brejky, což se potvrdilo. Všechny tři branky, co jsme inkasovali, byly z brejkových situací, ale nedokázali jsme to eliminovat. Zápasu by spíše slušela remíza, ale po naší chybě jsme inkasovali. Proto jsme přišli o body.“

Kamil Pokorný (Brno): „Odehráli jsme výborné utkání. Při hře pět na pět jsme měli více ze hry. Dali jsme dvě tyčky. Litvínov byl výtečný v přesilových hrách, kdy nás podržel Falter. To byl klíč k úspěchu. Další přesilové hry jsme odbránili, odmakali a nakonec dali vítězný gól v oslabení. Za průběh celého utkání jsme si vítězství zasloužili.“

Branky a nahrávky: 8. Hanzl (Martynek), 39. Gula (Hanzl) - 10. Ostřížek (J. Hruška), 30. V. Němec (Ostřížek), 58. Burian. Rozhodčí: Hodek, Horák - Komárek, Ondráček. Vyloučení: 3:5, navíc Malec (Brno) 10 min. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Třetiny: 1:1, 1:1, 0:1. Diváci: 5015.

Litvínov: Janus - Frolo, Kubát, F. Pavlík, Z. Sklenička, Gula, Pavelka - Jánský, Hübl, Lukeš - Martynek, Hanzl, Trávníček - Jurčík, Gerhát, M. Hořava - Písařík, Piroš, Šrámek. Trenéři: Rulík a Weissmann.

Kometa: Falter - Stehlík, T. Kaberle, Kováčik, Hanzlík, Kuboš, Malec - V. Němec, J. Hruška, Ostřížek - Honejsek, Raška, J. Káňa II - Vondráček, Koreis, Burian - Dočekal, H. Zohorna, P. Mrázek. Trenéři: Hadamczik, Beran a Pokorný.

Pardubice - Třinec 4:1

Utkání jsme sledovali v podrobné reportáži

Pardubicím pomohla chyba třineckého brankáře Hrubce, který v desáté minutě pustil lehké nahození Čáslavy od mantinelu. Domácí se tím dostali do vedení a také se uklidnili. V polovině duelu zvýšil jejich vedení svým prvním gólem v sezoně kanonýr Sýkora a třetí trefu přidal za další čtyři minuty Gregorc ranou od modré. Vzápětí sice snížil Kreps, ale obrat se nekonal. Východočeši si výsledek pohlídali, navíc ho ve třetí části zvýraznil Havlík střelou k pravé tyči.

Miloš Říha ml. (Pardubice): „Po prohraných a fyzicky náročných zápasech jsme se museli vzchopit týmovou hrou. Naší výhodou bylo, že jsme dokázali být po celé utkání dostatečně agresivní. Hlavně ve druhé části jsme měli problém s pohybem v obranném pásmu, nedrželi jsme pozice a Třinec nás dostával pod tlak. Náskok jsme ale naštěstí udrželi. Třetí třetinu jsme odehráli dobře takticky a zaslouženě zvítězili.“

Jiří Kalous (Třinec): „Dnešní utkání se nám nepovedlo v několika aspektech. Jedním z nich jsou individuální chyby, kterými jsme se soupeři nabídli možnost skórovat. Když už jsme se naopak sami dostali do šance, tak jsme ji neproměnili. Naše produktivita je velmi nízká. Dalším důvodem je malá agresivita v osobních soubojích. Pardubice vyhrály naprosto zaslouženě.“

Branky a nahrávky: 10. Čáslava, 29. P. Sýkora (Rolinek, Tomášek), 33. Gregorc (Čáslava, Marcinko), 51. A. Havlík - 35. Kreps. Rozhodčí: Lacina, Úlehla - Lučan, Kis. Vyloučení: 5:6, navíc Hrňa (Třinec) 10 min. Bez využití. Třetiny: 1:0, 2:1, 1:0. Diváci: 7115.

Pardubice: Kristan - Gregorc, Čáslava, Štajnoch, L. Havlík, Ščotka, Šeda, Roupec, Bokroš - P. Sýkora, Tomášek, Rolinek - J. Svoboda, Divíšek, Starý - A. Havlík, Marcinko, Tybor - Moučka, Nahodil, Poulíček. Trenéři: M. Říha ml. a Baďouček.

Třinec: Hrubec - M. Doudera, Hrabal, Linhart, Adámek, L. Doudera, Klesla, Roman, Foltýn - Hrňa, Kreps, Orsava - Dravecký, Polanský, Jašek - Irgl, Matuš, Rákos - Chmielewski, Plíhal, Rufer. Trenéři: Kalous a Varaďa.

Karlovy Vary - Sparta 6:3

Utkání jsme sledovali v podrobné reportáži

Sparta předvedla v úvodu neskutečný kolaps: v první minutě inkasovala dva góly. Po kiksu gólmana Pöpperleho v rohu hřiště, kdy nahrál přímo soupeři, skóroval Tomáš Rachůnek. Pak se Bartek protlačil před brankou k puku a zvýšil. Sparta se nevzdala: Sabolič snížil a Kudrna ve 14. minutě dokonce vyrovnal. Jenže Západočeši si vzali svůj náskok zpět ve druhé části. Marosz po sólu propálil Pöpperleho z bodu pro vhazování, ten samý hráč přidal čtvrtý gól a když Pöpperleho vystřídal mladý Lukáš, přidal Bartek pátou trefu. Demolici Sparty dokonal v čase 32:02 Haščák. Bylo rozhodnuto.

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): „Mužstvo bylo odměněno za zlepšující se výkon v předchozích utkáních, kdy už jsme s Třincem a Brnem odehráli velmi dobrá utkání, ale na body jsme nedosáhli. Odehráli jsme výborné utkání s výborným soupeřem, kde jsme se zaměřili zejména na jejich přesilové hry, ve kterých je soupeř neskutečně silný. To se nám dnes díky enormnímu nasazení a obětavosti hráčů podařilo ubránit. Podařilo se nám také vstřelit hodně branek, hráči dělali přesně to, co měli a proto jsme velmi rádi, že máme první tři body.“

Zdeněk Moták (Sparta): „Pro nás měly být varováním první dvě obdržené branky, které jsme dostali hned na začátku utkání. Z druhé strany bylo výborné, že jsme se potom hned dostali do zápasu. Nakonec nám to k ničemu nebylo, protože jsme ve druhé třetině čtyřikrát inkasovali, což rozhodlo o celkovém vývoji utkání. Přesto, že jsme ve třetí třetině přidali, měli jsme poměrně dost šancí, rezultoval z toho pouze jeden gól. Domácí dnes hráli velice dobře, byli hodně brusliví, měli enormní nasazení a zaslouženě vyhráli.“

Branky a nahrávky: 1. T. Rachůnek (Marosz), 1. Bartek (Deyl), 23. Marosz, 25. Marosz (T. Rachůnek, Duda), 30. Bartek (Deyl), 33. Haščák (Bartek) - 8. Sabolič (Pech, Kalina), 14. A. Kudrna, 45. Kumstát (Glenn). Rozhodčí: Fraňo, Hrubý - Bláha, Jiří Svoboda. Vyloučení: 7:6, navíc Haščák - Forman oba 10 min. Bez využití. Třetiny: 2:2, 4:0, 0:1. Diváci: 2586.

Karlovy Vary: Závorka - Benák, Bičánek, Harant, Sičák, Deyl, Gulaši, J. Tomeček - Duda, Marosz, T. Rachůnek - Bartek, Haščák, Rohan - V. Tomeček, Kverka, Vachovec - D. Hruška, Osmík, Gorčík. Trenéři: Mlejnek a Mariška.

Sparta: Pöpperle (25. Lukáš) - Polášek, J. Mikuš, Čajkovský, Barinka, Glenn, Hrbas, Kalina - Réway, J. Hlinka, Klimek - Netík, Přibyl, Buchtele - Kumstát, Pech, Sabolič - Forman, Cingel, A. Kudrna. Trenéři: Jandač a Moták.

Extraliga 2015/2016

Poř. Klub Z V VP PP P S B
1. Sparta 4 3 0 0 1 18:12 9
2. Liberec 4 3 0 0 1 14:10 9
3. Chomutov 4 3 0 0 1 8:5 9
4. Kometa 4 3 0 0 1 13:11 9
5. Hr. Králové 4 2 0 1 1 13:12 7
6. Ml. Boleslav 4 2 0 1 1 8:7 7
7. Plzeň 4 2 0 0 2 13:9 6
8. Třinec 4 2 0 0 2 10:8 6
9. Vítkovice 4 1 1 0 2 11:13 5
10. Olomouc 4 1 1 0 2 6:9 5
11. Litvínov 4 1 0 0 3 11:13 3
12. Pardubice 4 1 0 0 3 7:10 3
13. K. Vary 4 1 0 0 3 11:17 3
14. Zlín 4 1 0 0 3 7:14 3

Mistrovství světa v hokeji 2024

Hokejové MS 2024 se uskuteční od 10. do 26. května v Praze a Ostravě. Český tým se představí v pražské základní skupině, kde ho čekají Kanada, Finsko, Švýcarsko, Dánsko, Norsko, Rakousko a Velká Británie.

Předkolo

Litvínov
3:0
Plzeň
České Budějovice
3:0
Karlovy Vary
Liberec
3:2
Olomouc
Hradec Králové
3:0
Vítkovice
Pardubice
4:1
Hradec Králové
Kometa Brno
2:4
Litvínov
Pardubice
4:0
Litvínov
Sparta
3:4
Třinec
Sparta
4:0
Liberec
Třinec
4:3
České Budějovice
  • Nejčtenější

Anglie - Brazílie, Francie - Německo. Kde zdarma sledovat sobotní fotbalové šlágry?

27. dubna 2024

Víkend je ve znamení reprezentačního fotbalu a přináší řadu atraktivních zápasů. Po pátečním...

Nadvláda pokračuje. Třinec slaví pátý titul v řadě, vyrovnal historický rekord

28. dubna 2024  23:27

Na českém hokejovém trůnu zůstává všechno při starém. Třinec v napínavém sedmém finále porazil...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Třinec - Pardubice 4:1. Oceláři odvrátili konec, finále rozhodne až sedmý zápas

26. dubna 2024  16:30,  aktualizováno  21:40

Drama pokračuje. Hokejová extraliga ani po šesti finálových duelech nezná letošního mistra, neboť...

Pardubice - Třinec 3:0. Pětiminutovka snů přihrála klíčový mečbol Dynamu

24. dubna 2024  17:30,  aktualizováno  21:07

O důležitý třetí bod ve finálové sérii extraligy sváděla obě mužstva litý boj do poloviny zápasu,...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Třinecký šéf: Nad týmem žasnu. Zadinův výrok? To nebyl on. Štve ho liga juniorů

29. dubna 2024  6:58

Možná byste čekali, že za ty roky a po tolika titulech bude klidnější. Že se nemusí stresovat. Leč...

Junioři skončili ve skupině druzí, ve čtvrtfinále MS je čeká Slovensko

30. dubna 2024  17:17,  aktualizováno  21:01

Čeští hokejisté obsadili na mistrovství světa do 18 let ve Finsku druhé místo ve skupině B a ve...

Je fajn být součástí něčeho nového, těší se Vejmelka na stěhování v NHL

30. dubna 2024  19:33

Na brněnském ledě, na kterém býval před odchodem do NHL více než pět let doma, si brankář Karel...

Kouč Rulík pozval do přípravy před MS pětici finalistů extraligy

30. dubna 2024  17:32,  aktualizováno  19:26

Kouč hokejové reprezentace Radim Rulík pozval do týmu, který se připravuje na domácí světový...

Vítkovický útok posílí kanadský útočník Nellis. Přichází ze Slovenska

30. dubna 2024  17:12

Hokejisty extraligových Vítkovic posílí kanadský útočník Anthony Nellis. Devětadvacetiletý hráč...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

Bývalý fitness trenér Kavalír zrušil asistovanou sebevraždu, manželka je těhotná

Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19. dubna tohoto roku měl ve...

Horňáci versus dolňáci. Víme, čemu muži dávají přednost, a je to překvapení

Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií. Největší pozornosti se...

Hello Kitty slaví padesátiny. Celý svět si myslí, že je to kočička, jenže není

Kulatý obličej se dvěma trojúhelníkovýma ušima, drobný čumáček, vousky a červená mašle na uchu. Taková je Hello Kitty,...

KOMENTÁŘ: Z Davida Černého se stal parazit. O umění už dávno nejde

Premium Když se David Černý v televizi pohádal s kurátorkou Marií Foltýnovou, spory o jeho plastiku na obchodním domě Máj...

Muž má recept na dlouhověkost, v jednašedesáti je ve skvělé formě

Dave Pascoe chce dokázat světu, že i v důchodu můžete vypadat jako za mlada a také se tak cítit. Stačí dodržovat pár...