Hlavní obsah

Prequel Harryho Pottera se začíná točit v Liverpoolu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během pár dní začne v Liverpoolu natáčení exteriérů do prequelu slavné série zfilmovaných románů J.K. Rowlingové o Harrym Potterovi, informovala BBC.

Foto: Cinemart

Eddie Redmayne

Článek

Hlavní hvězdou chystaného snímku Fantastic Beasts and Where to Find Them bude mladý herec Eddie Redmayne, kterého můžete znát z životopisného filmu o fyzikovi Stephenu Hawkingovi.

Producentům se zalíbily historické exteriéry Liverpoolu, které ale budou představovat starý New York ve dvacátých letech. V srpnu se film připravoval ve studiích Leavesden, venku se ale ještě nic nenatočilo. Producent David Heyman tvrdí, že Liverpool je pro tento film „prostě perfektní”.

Hrdinou příběhu bude Newt Scamander, odborník na kouzelná zvířata, který byl zmíněn už v Harrym Potterovi, ale děj se kolem něj netočil.

Eddie Redmayne, jenž si za film Teorie všeho vysloužil Oscara, bude natáčet společně s 530 dalšími herci a komparzisty. Z těch známějších se ve filmu objeví třeba Colin Farrell a Samantha Mortonová. Premiéra se plánuje na 18. listopadu 2016.

Reklama

Výběr článků

Načítám