Policie v Bavorsku nalezla v domě těla osmi mrtvých dětí

Policie v Bavorsku nalezla v domě těla osmi mrtvých dětíAKTUALIZOVÁNO 1
Svět
Echo24
Sdílet:

Osm těl mrtvých dětí nalezla ve čtvrtek německá policie v domě v bavorském Wallenfelsu nedaleko českých hranic. S odvoláním na policii o tom informovala agentura DPA. Původně byla řeč o sedmi tělech, ale během pátku policie oznámila nález osmého.

Původní čtvrteční zprávu o nálezu dvou těl, doplnil v pátek dopoledne objev dalších pěti. V pátek večer navíc policie uvedla, že z místa odvezla i osmé tělo. Podle deníku Bild je podezřelá jejich šestačtyřicetiletá matka.

V pátek odpoledne byly provedeny pitvy prvních sedmi těl, které byly nalezeny už v noci ze čtvrtka na pátek. Jejich výsledky však lze podle policie očekávat až na začátku příštího týdne.

K tělům v domě ve třítisícovém Wallenfelsu, který leží asi 50 kilometrů západně od Aše, byla přivolána lékařská záchranná služba. Zdravotníci je tedy neobjevili náhodně.

Záchranku podle agentury DPA ve čtvrtek přivolala místní obyvatelka, když v domě objevila mrtvé dítě. Tělíčka byla podle policie zavinuta do ručníků a igelitových tašek.

Policie už vyhlásila pátrání po pětačtyřicetileté ženě. Zda je podezřelá ze spáchání trestného činu, policie sdělit nechtěla. „Pátráme po ní jako po možné matce dětí,“ uvedla policejní mluvčí.

Podle bulvárního deníku Bild žena v domě žila 18 let, na konci září se ale vystěhovala. Se svým mužem má údajně tři děti, další čtyři má prý z jiných vztahů.

Podle jejího okolí se žena chovala vždy přátelsky a o děti pečovala láskyplně. Nicméně nyní zmizela. Po obrovské hádce se svým mužem se koncem září vystěhovala z domu. Podle Bildu svému muži vždy v opilosti opakovala, že v domě ukryla dětská těla.

Čtěte také: Ameriku děsí vražda ročního dítěte. Zabil ho 8letý chlapec

Sdílet:

Hlavní zprávy

Týdeník Echo

Koupit
×

Podobné články