Hlavní obsah

Hra o trůny stále může mít pokračování, připouští HBO

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný seriál Hra o trůny ještě stále může získat nějakou formu pokračování nebo prequelu (příběh dějově předcházející staršímu příběhu). HBO takové odvozené série obvykle netočí, ale může udělat výjimku, informoval server Entertainment Weekly.

Foto: HBO

Hra o trůny

Článek

Programový ředitel HBO Casey Bloys potvrdil, že mluví s autorem Georgem R.R. Martinem o různých nápadech, jak by šlo navázat na sérii, která měla obrovskou sledovanost a sesbírala řadu cen.

“Řekl bych, že jde o předběžné rozhovory,” uvedl neurčitě Bloys. “Je pár oblastí, které zkoumáme, ale neukážu na jednu a neřeknu: tohle budeme točit.”

Objevila se i teorie, že by místo poslední epizody seriálu vznikl celovečerní film, který by šel i do kin. Vzhledem k tomu, jak filmově vypadají seriály HBO a jak velké rozpočty mají, to nezní jako úplný nesmysl. Nejmenovaní lidé z oboru ale serveru řekli, že se to spíše nestane, protože společnost se soustředí na televizní předplatitele a kina jsou trochu mimo její zájem.

O pokračování Hry o trůny se spekuluje už rok. Byla nejsledovanějším seriálem HBO. Šestou sérii podle údajů společnosti sledovalo v průměru 25 miliónů lidí (nepočítá se jen televizní premiéra, ale i přehrání ze záznamu apod.).

Reklama

Výběr článků

Načítám