Vítězem StarDance se stal herec Piškula

Oblíbená soutěž

Vítězem StarDance se stal herec PiškulaNOVÉ 1
Panorama
Echo24
Sdílet:

Vítězem osmé řady taneční soutěže StarDance na ČT se v sobotu stali Zdeněk Piškula a Veronika Lálová. Ve finále porazili páry Ondřej Bank a Eva Krejčířová a Jana Plodková a Michal Padevět.

Na tři zbývající páry čekaly latinskoamerické a klasické tance. Diváci je uviděli i v kategorii volný styl (freestyle), ve které mohou předvést jakýkoliv tanec podle své volby.

Bookmakeři sázkových kanceláří považovali za jasného favorita herce Piškulu s kurzem 1,35:1. Na vítězství herečky Plodkové se kurzy pohybovaly v rozmezí 2,7 – 3,2:1. Naopak lyžař Bank byl outsiderem s kurzem 8 – 11:1. Piškulovi věří rovněž sázkaři. Na jeho výhru směřovalo 65 procent vkladů.

StarDance je podle mluvčího Fortuny Petra Šraina v kategorii společenských sázek pro sázkaře výrazně atraktivnější než ankety jako Český slavík nebo Česká miss.

Na televizních obrazovkách se taneční klání celebrit s profesionálními tanečníky objevilo v roce 2004 v Británii, kde ho uvedla BBC. V roce 2006 soutěž poprvé odvysílala ČT. StarDance tehdy sledovaly v průměru dva miliony diváků. Loňskou sedmou řadu, kterou vyhrála herečka a bloggerka Marie Doležalová tančící s Markem Zelinkou, vidělo v průměru 1,4 milionu diváků.

Sdílet:

Hlavní zprávy