Seattle po penaltách slaví první titul v MLS

11.12.2016, 10:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda, přál jsem to víc Torontu...Sounders to uhaluzili, aleprostě jeli na vlně už od chvíle kdy na poslední chvíli proklouzli do play-off

Reagovat
QooBo

Toronto bolo jasne lepšie celý zápas a on to uhaluzí Seattle

Reagovat
Uwe háže buly

EUROFOTBAL.CZ

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

však tam jsou evropští hráči

Reagovat
Mustang™

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, Toronto bolo lepsie cely zapas, Sounders smerom dopredu za 120 minut nic neurobili, domaci sa snazili a aj v predlzeni mali vylozene sance. Znovu sa zial potvrdilo ze penalty su loteria. Toronto si vyhru zasluzilo o dost viacej, hostia to v zadu poctivo ubojovali,rozhodca nechaval hru plynut aj ked sa zislo fakt zapiskat. Inak ale zapas pomerne zaujimavy, takze mi neostava nic ine nez Sounders pogratulovat!

Reagovat
Coutinho10

ted sem si doprojel rychle obe semifinale a finale a tohle je to nejkrutejsi, co muze bejt s Montrealem neskutecny zapasy a proti Seattlu chybelo malo a Altidore v prodlouzeni rozhodl tou golovou hlavickou, ale golman zazracne to vylovil velka skoda....Toronto si to za cely playoff zaslouzilo vic, ale na to se bohuzel nehraje a tak MLS Cup maj Sounders...

Reagovat
smazaný uživatel

cocaine ultras

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele