Podle dalších informací Prachař přespává od středy u kamaráda, poté, co se manželé drsně pohádali. "Hůř mi asi nebylo. No nic, hezkou sobotu všem," napsala modelka Agáta Hanychová k fotografii, kterou zveřejnila na Instagramu. Je na ní bez make-upu, má flekatý obličej a vypadá to, že jí před pořízením snímku ukáply i nějaké ty slzy. 

Hur mi asi nebylo...no nic hezkou sobotu vsem ...

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova),Bře 18, 2017 v 7:12 PDT

Agátini fanoušci její stav připisovali těhotenství nebo nějaké nemoci, ze které jí přáli brzké uzdravení. Také jí posílali energii a podporu s tím, že těhotenské nevolnosti ji brzy přejdou. A Agáta jim za to děkovala. Je však možné, že za Agátin stav nemohlo těhotenství ani nemoc, ale fakt, že její manžel Jakub Prachař podává žádost o rozvod!

Tomuto zásadnímu rozhodnutí přispěly aféry, kterým museli Agáta s Jakubem čelit. Sám Prachař měl propadnout kouzlu herečky Kristýny Leichtové, Prachařová byla za dobu jejího téměř čtyřletého manželství obviněna z nevěry několikrát. Nejprve s hokejistou Jiřím Tlustým a naposled s fotografem Dereckem Hardem, podle kterého chtěla modelka dokonce opustit svoji rodinu. Do toho navíc zjistila, že je těhotná a spekulace o otci dítěte byly na světě. Modelka navíc odmítla testy otcovství. „Teď jsem to opravdu v plánu neměla a ani nevím, že to existuje. Určitě to s manželem v plánu nemáme,“ svěřila se Prachařová týdeníku Sedmička.

Informace o plánovaném rozvodu překvapila i Agátinu matku Veroniku Žilkovou, která má však o celé situaci jasno. Část viny totiž podle ní náleží Prachařově matce Daně Batulkové. „Jediné pozitivní na tom je, že se Agáta zbaví tchyně, která nectí listovní tajemství, nabourává se jí do Facebooku a informace předává médiím. Doufám, že si najde lepší tchyni, manžela si musí vybrat sama,“ řekla Blesku.

Podívejte se, jak to vypadalo, když byli Agáta s Jakubem ještě šťastní a plánovali rozšířit rodinku.

Video
Video se připravuje ...

Agáta a Jakub Prachařovi o třech letech v manželství! Rodina se rozroste! Blesk TV

O manželovi Agáta mluvila i na loňském festivalu v Karlových Varech:

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v limuzíně Blesku: Rozpitvala manželství s Jakubem! Blesk TV

Fotogalerie
55 fotografií