Když Vaška opustila manželka Gábina, tak ho všichni litovali a on tvrdil, že udělá vše pro to, aby manželství zachránil. Ale dlouho mu tohle předsevzetí nevydrželo. Už víc jak týden ho v posteli zahřívá sousedka Andrea Jiskrová!

A pomyslná jiskra mezi nimi přeskočila v jeho nahrávacím studiu. Půvabná brunetka, která je profesionální houslistkou, společně s Noidem pracuje na hudbě k filmu. Ostatně už 11. dubna Vašek na sociální síti zveřejnil společný snímek. Začátek spolupráce s geniální houslistkou Andreou Jiskrovou!!! Točíme hudbu k filmu,“ okomentoval fotku Bárta.

Andrea je výborná houslistka - podívejte se na video!

A zřejmě to nebyl jen začátek spolupráce, ale i vztahu! Čehož si rychle všiml Andrein partner Martin Salavec, který se se svou bolestí svěřil na sociální síti.A tady se zrodil vztah, milé fanynky, bohužel máte smůlu. Nebojte, ono se o tom již brzy bude povídat veřejně. Hlavně se nekoukejte na rozhovor z 18. 4. z TOP Staru na Primě, kde tady Vašek tvrdí, jak ženskou ještě dlouho ne, a přitom už paní houslistku měl týden v posteli. Masakr. A neptejte se mě, jak to vím, tomu byste nevěřili,“ napsal pod fotku Salavec. Teď se tomu říká začátek spolupráce. Za nás se tomu říkalo ošu*ej to! Výsledek je ale stále stejný,“ dodal podvedený muž, který se sám ozval Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Noid o Gábině a nové lásce Petr Soukup, David Turek

Pan Vašek Noid Bárta má novou partnerku houslistku (teď již mou ex právě v tuto chvíli) Andreu Jiskrovou,“ napsal nám. 

Vašek oplácí stejnou mincí. Jemu parohy nasadil plastický chirurg Patrik Paulis a on je na hlavu umístil sousedovi. Každopádně to teď vypadá, že Vašek s Gábinou si nemají co vyčítat.

Video
Video se připravuje ...

Noid o Gábině a nové lásce Petr Soukup, David Turek

Gábina Dvořáková s dcerou krátce před opuštěním Noida nebyla šťastná. Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Gábina Dvořáková, manželka Noida Bárty: Musím se krotit, aby náš vztah fungoval! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Vašek v poslední době hodně zhubnul. Že by hodně sexu?

Video
Video se připravuje ...

Opuštěný Noid šokuje vzhledem: Zhubl 8 kilo? Stres z rozvodu? David Turek

Takhle začala válka Gábiny a Noida!

Video
Video se připravuje ...

Noidova Gábina: Vašek byl agresivní a fetoval! Skončil na psychiatrii! FTV Prima



Fotogalerie
91 fotografií