Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Krejčířovi zpátky v Česku: Krejčíř junior koupil vilu za 16 milionů, kde na to vzal?

Autor: aba - 
13. června 2017
18:35

Dlouho se spekulovalo o tom, co dělá rodina Radovana Krejčíře, který si právě odpykává svůj trest ve vězení v Jihoafrické republice. Nakonec se Kateřina Krejčířová i se synem Denisem objevili u své staré vily v Černošicích, když se do ní dostala partička youtuberů. Teď se ale nejspíš vrací nadobro, Denis totiž koupil nový dům. Bude jednou stejně honosný jako palác jeho otce?

Podle informací MF Dnes měl Denis (24) zakoupit polovinu domu v pražské Hostivaři za 16,7 milionu korun. Z kupní smlouvy dále vyplývá, že v hotovosti zaplatil Krejčíř junior jen tři miliony, zbytek má zaplatit formou úvěru se splatností na tři roky. Kde na to hodlá vzít peníze, není jasné. Ani on, ani jeho matka Kateřina totiž nemají v ČR žádné oficiální podnikatelské aktivity.

Nakonec na tom ale ani nemusí záležet. Druhá polovina luxusního domu totiž podle katastru nemovitostí patří Petru Gremlicovi a jeho ženě Xénii. Gremlica se přitom zná s Radovanem Krejčířem, svého času s ním působil ve firmě Corimex. Podle svědků si Denis přebral celou rezidenci, ne jen její polovinu.

„Zhruba před měsícem si tady byl společně s několika lidmi přebrat celou vilu,“ řekli sousedé z okolních domů deníku MF Dnes. To by znamenalo, že pořizovací cena by činila 30 milionů korun. "Přijela sem čtyři luxusní auta," tvrdí svědek z Hostivaře. Podle očitých svědků byla u přebírání domu i Kateřina Krejčířová.

Dům by měl být až na klimatizaci a bezpečnostní systém prozatím prázdný. Zdali ho Denis promění ve stejný palác, jaký měl Krejčíř v Černošicích, se teprve uvidí. Podle sousedů by měl ale dům projít dalším zvelebováním. "Do té vily určitě investují ještě ne řádově miliony, ale desítky milionů. Chtějí si to údajně celé předělat," tvrdí obyvatelé sousedství.

Radovan Krejčíř sedí ve vězení v JAR, kde si odpykává 35 let za pokus o vraždu, únos a držení drog. Jeho syn Denis se měl údajně oženit a snaží se dělat byznys jako jeho otec. Kateřina Krejčířová dál bojuje za vilu v Černošicích, která je napsaná na její jméno. Soud ale rozhodl o dražbě domu s tím, že výnos z dražby má být použit na pokrytí exekucí Radovana Krejčíře. Za vyvolávací cenu 65 milionů ale vilu nikdo nekoupil. Zatím tak vila, která se stala útočištěm bezdomovců, urbexerů i dalších nájezdníků, chřadne. Naposledy se do vily dostala partička youtuberů TvTwixx, které následovali jejich fanoušci. Ty při nezákonném vniknutní zadržela policie.

Video  Tajné video z vnitřku Krejčířovy vily: Kluci, co ho natočili, skončili v klepetech!  - Aktu.cz
Video se připravuje ...


petr12 ( 12. května 2019 09:26 )

tak přesně vypadá soudní mafie, Krejčího rodina uděla našemu státu sta milionové škody, a výsledek jeho museli zavřít v cizý zemi u nás se zločinci nezavírají a miliony zustali v rodině neskutečná soudní mafie!!

borjar ( 14. června 2017 04:13 )

ODS a ČSSD prodali vodu do zahraničí , teď nám rádi jak chytat dešťovku do sudů .

borjar ( 14. června 2017 04:04 )

Dohledat , odsoudit , exekučně majetek zabavit .

verasum ( 14. června 2017 00:01 )

Co dodat snad jen, že na každou svini se vaří voda...

marlen52 ( 13. června 2017 23:51 )

no kde na to vzal je mu 24let tak asi hoooodně pracoval ne

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání