Woods má problémy s užíváním léků, vyhledal profesionální pomoc

Slavný golfista Tiger Woods vyhledal profesionální pomoc kvůli užívání léků na bolest a nespavost. Bývalá světová jednička byla koncem května pod vlivem léků za volantem zadržena.

Jupiter/USA Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tiger Woods po zadržení

Tiger Woods po zadržení | Zdroj: Reuters

"V současné době dostávám profesionální pomoc, abych dokázal zvládat své užívání léků a způsob, kterým se vyrovnávám s bolestmi zad a poruchou spánku," uvedl na Twitteru Woods. "Chci všem poděkovat za úžasnou podporu a pochopení, především fanouškům a hráčům na tour," dodal.

Jednačtyřicetiletého Woodse objevila v ranních hodinách 29. května policejní hlídka spícího za volantem jeho vozu. Slavný Američan nebyl pod vlivem alkoholu, ale jeho stav byl způsobem reakcí na léky na předpis, například vicodinem a xanaxem.

Čtrnáctinásobný vítěz turnajů kategorie major hrál za posledních 22 měsíců golf pouze sporadicky. Podrobil se několika operacím, té zatím poslední v dubnu.

V květnu na svém webu uvedl, že se po čtvrtém zákroku cítí nejlépe za poslední léta, čtyři dny nato však přišla jeho řidičská aféra.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme