Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Knight Rider už se vypořádal s mnoha nástrahami. Jak zvládl tu největší – jízdu po D1?

Stanislav Kolman
Diskuze (12)
Kultovní seriálová hvězda osmdesátek zavítala do České republiky a musela se vypořádat s nástrahami dálnice D1. Jak to Michael se svým čtyřkolovým parťákem KITTem zvládl?

Kdo by nepamatoval Michaela Knighta a jeho mluvící automobil přezdívaný KITT? I když poslední díl seriálu vyšel v roce 1986, legenda žije dodnes a nyní se vydala do České republiky. Jak to dopadne, když se nejlepší jezdec s tím nejlepším autem dostane na tu nejhorší dálnici?

Právě touto větou láká český autor Michal Orsava na svůj krátký snímek, ve kterém se Michael a KITT na dálnici D1 objevují. Samozřejmě herec naši zemi nenavštívil, jde o práci skutečně šikovného studenta audiovizuální tvorby. I když video trvá jen necelé tři minuty, Michal na něm pracoval okolo půl roku. Jak celý příběh dopadl, se podívejte v přiloženém videu. Rozhodně to stojí za to, kromě Michaela s KITTem jedoucích závod Diamond Race tu totiž uvidíte třeba i prezidenta Miloše Zemana! Více už ale neprozradíme.

Je velmi pravděpodobné, že se s Michalovou tvorbou nesetkáváte poprvé. Tentýž autor připravil i snímek, ve kterém Tom Hanks zavítal do Brna. Stojí také za kauzou hacknutého brněnského orloje, jež médii proletěla na jaře letošního roku.

Stanislav Kolman
Diskuze (12)
11. 7. 2017 09:33
Do brna chce kazdy,
proto se na nej stoji fronty. Kooperativa
LOOOOOOOOOL
Par perfektnich malickosti, ktere si clovek na prvni shlednuti ani nevsimne.
Avatar - Ozzman
11. 7. 2017 07:27
Povedené
Já se zasmál více, než u většiny novodobých youtuberských rádobyvtipných videí >:D Efektní záběr letícího Knight ridera kolem cedule "musíme to opravit" tomu dává korunu >:-[]
Avatar - JiRkA997CZ
11. 7. 2017 06:18
Výborně zpracovaný
Takhle jsem se dlouho nenasmál. Autor zaslouží krtka za výborně zpracovaný video! Člověk by až věřil že je to skutečnost :yes:
Avatar - 3_diamanty
10. 7. 2017 22:58
czech mode
;-) :yes:

skutocny knight rider [odkaz]
10. 7. 2017 22:40
Re: pobavilo mě to
U mě dobrý :yes:
Přitom taková blbost, že? :-)