Webový Twitter dostane noční režim

Filip HouskaFilip Houska

twitter_081017_mp
0Zobrazit komentáře

Poté, co byla mobilní aplikace Twitteru v červenci minulého roku obohacena o tolik žádanou funkci nočního režimu, jež by měla šetřit oči uživatelů během listování feedem za zhoršených světelných podmínek, uživatelé netrpělivě očekávali, kdy podobný prvek přijde i na klasický desktop.

Takzvaný Night Mode sice bylo možné pro webové rozhraní aktivovat, nicméně pouze s prohlížeče Chrome a nainstalovaným rozšířením. To však nyní nebude nutné, protože podle zprávy, se kterou přišel server 9to5Google, Twitter na oficiálním implementování nočního režimu přímo do své webové platformy již pracuje.

mall.cz-chatbot_080817_mp

Přečtěte si takéMall.cz spustil chatbota EVA pro Messenger, který poradí s výběrem kávovaruMall.cz spustil chatbota EVA pro Messenger, který poradí s výběrem kávovaru

Aktivovat by se měl po kliknutí na profilovou fotku a navolením příslušné volby ve spodní části sloupce, ovšem kdy to bude dostupné pro všechny, je zatím tajemstvím. Aktuálně má tuto funkci k dispozici jen hrstka vybraných, což potvrzuje i samotná společnost, která chce Night Mode (respektive Dark Mode) spouštět postupně.

Foto: 9to5Google

Diskuze (0)

Novinka

Anonym