Vila na okraji Prahy, kterou zpěvačka vlastnila s manželem, se bude muset rozdělit. Nárok podle zákona na ni mají rovným dílem jak hudebníkův syn Adam Pavlík (42), jehož matkou byla Věra Špinarová (†65), tak dcera Yvonna (58), kterou měl Ivo s první manželkou Zdenou.

„Důležité je, jestli bylo, nebo nebylo rozděleno společné jmění manželů,“ tvrdí renomovaný pražský advokát JUDr. Jan Černý. „Pokud majetek nebyl rozdělen, což je obvyklá praxe, manželce zůstane polovina ze společného jmění manželů a druhá polovina se rozdělí mezi manželku a děti rovným dílem,“ ozřejmil advokát Blesku.

Pokud si Heidi bude chtít ponechat dům pro sebe a nebude jej chtít prodat ani rozdělovat, bude muset v tomto případě ostatní dědice vyplatit. To ale vše jen v případě, že její manžel za života nesepsal závěť. To by situaci úplně změnilo!

Tak jako tak v závěti Ivo Pavlík nemohl opomenout neopomenutelné dědice – manželku a děti. V rámci rozdělování majetku přijdou na řadu také movitý majetek, peníze a tantiémy. Ivo Pavlík byl totiž nejen muzikant, ale také skladatel.

Zda měl Pavlík řádně sepsaný testament, ví ale nejspíš jen jeho žena, která ale vzhledem ke svému psychickému stavu nebyla včera připravena takové dotazy zodpovídat.

VIDEO: Zemřel manžel Heidi Janků, skladatel Ivo Pavlík (†84): Ještě před pár týdny Heidi věřila

Video
Video se připravuje ...

Zemřel manžel Heidi Janků, skladatel Ivo Pavlík (†84): Ještě před pár týdny Heidi věřila. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
26 fotografií