Patrasová nevěrou Slováčka s malířkou Lucií Gelemovou (34) trpěla několik let, ale stále doufala, že se život vrátí do správných kolejí. Jenže k tomu nedocházelo. "V tu dobu jsem byla na největším dně, jaké si kdo může představit. Denně jsem brečela, byla pořád sama a smiřovala se s tím, že všechno, pro co jsem žila, najednou není. Bylo to moc těžké a nerada na to vzpomínám. Měla jsem jen ty nejčernější myšlenky," prozradila Patrasová magazínu Sedmička.

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová o odvážných fotkách v plavkách: Pobouřilo to jen jediného muže! David Turek, Jan Jedlička

Myšlenky na sebevraždu ji prostě musely napadnout. "Bylo toho strašně moc. To ponížení, jakého jsem se od Felixe dočkala... Neměla jsem na nic chuť, nic mě nebavilo. Bála jsem se o budoucnost. Nežila jsem, jen jsem přežívala. V tu chvíli přemýšlíte jinak," vysvětluje Dáda.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová

Byl to prý právě Vito, kamarád z dávných dob, který jí znovu vstoupil do života a zažehl v ní opět jiskřičku. "Samozřejmě že dnes už vidím věci s odstupem a mám na to jiný názor. Ale já tehdy byla hrozně zoufalá," dodává Patrasová.

Video
Video se připravuje ...

Výčitky milenců, hádka a útěk: Drsná scéna Patrasové a Slováčka před kamerou Blesku! Markéta Reinischová, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
36 fotografií