Pravnučka zakladatele Harley-Davidson povede pražskou spanilou jízdu

V čele spanilé jízdy, která bude opět součástí akce Prague Harley Days, pojede letos pravnučka zakladatele slavné americké motocyklové značky Karen Davidson.

V Praze bude pobývat oba dny akce, která je připravena na 1. a 2. září. Osobně v pátek zahájí celý večerní program.

Karen Davidson_1.jpg

Karen Davidson bude letos v Praze již podruhé.„Už teď se těším, jak na Prague Harley Days, tak na Prahu, která je pro mě jedno z nejkrásnějších míst na světě. V roce 2015 jsem si svoji návštěvu maximálně užila, měla jsem možnost zažít Prague Harley Days, spanilou jízdu historickým centrem tohoto krásného města, setkání s tolika úžasnými lidmi, navíc v tak okouzlujícím městě. Už teď se nemůžu dočkat a věřím, že letošní ročník Prague Harley Days si opět užiji, stejně jako v roce 2015, a už nyní je mi jasné, že v Praze rozhodně nejsem naposledy,“ říká nadšeně Karen Davidson.

Karen Davidson (65) je pravnučkou zakladatele Arthura Davidsona a již 28 let aktivně působí v Harley-Davidson, kde má na starosti módní kolekce značky. Sama přiznává, že na motocykl usedla poprvé v 9letech a od té jej nikdy neopustila. Aktuálně žije se svojí rodinou v Kalifornii v USA a je majitelkou několika motocyklů Harley-Davidson.

Doporučujeme

Články odjinud