Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toto nejsou záběry z Need for Speed! Šílený jezdec takto rychle jel na běžné silnici

David Bureš
Diskuze (35)
Tento řidič asi zapomněl, že už nehraje počítačovou hru, ale jede na skutečné silnici, kde je game over opravdu konečná.

Video se připravuje ...

V počítačových hrách si šíleně zajezdil asi každý z nás, jezdit rychle v běžné dopravě je v Need for Speed, Test Drive a dalších hrách zajímavá zábava plná adrenalinu. Někteří šílenci ale zapomínají na to, že nejsou v počítačové hře a jezdí takhle rychle i ve skutečném provozu. Jako třeba jezdec z přiloženého videa.

Ten se s jízdou opravdu nepáře a nejenže se svým Audi jede opravdu rychle, ale ještě nebezpečně kličkuje mezi vozy, přesně jako by to dělal třeba v Need for Speed.

Co si o jeho jízdě myslíte vy? Je to podle vás šílenec, nebo naopak podle vás mistr volantu, který jen vyplňuje volný prostor v jinak hustém provozu? Dejte nám vědět do diskuze pod článkem.

David Bureš
Diskuze (35)
Avatar - GM.rja
22. 8. 2017 17:46
Re: ridic
Takovou verzi neznám, nepotkávám stovky řidičů GM, kteří by nedávali blinkry, stáli na přechodech, nedodržovali rychlost, nedávali přednost, předjížděli před obzorem, čoudily jak ucpaný kamna a smděli jak deset severočeských chemiček.
Tak pokud je to pouze útok potrefené husy namísto dlouhodobé zkušenosti, tak to chce ledovou sprchu, ja?
Avatar - N6600
21. 8. 2017 08:32
Re: ridic
Podla Tvojho prispevku si tiez vzor slusnosti...
20. 8. 2017 16:25
Re: Reklama
Mě to taky nejde. :'-(
20. 8. 2017 16:23
Re: Umí
No, ta jízda nebyla podle předpisů, ale kdyby byl pravý pruh plný, prostředím se předjíždělo, tak ten řidič nemusí kličkovat.
Z toho videa (viděl jsem 1min.) je patrné,že neumíme jezdit dálnici.
20. 8. 2017 13:38
Re: Umí
V cechach sa to tiez da rozbalit :-) stara klasika [odkaz]