Obrazem: Show nade vše. Robbie Williams v Praze vystoupil v kiltu a zazpíval se ženou i s otcem

Ahoj, já jsem Robbie "fu...." Williams, ozvalo se z pódia.
Erasure a Robbie Williams v Praze - videoukázky.
Postranní podobizny "boxera - baviče těžké váhy" Robbieho před začátkem koncertu vykreslovali dva "malíři". Celá digitální instalace připomínala práci Banksyho. Ještě před setměním otevřelo večer britské duo Erasure průřezem svých písní. Zazněly hity Chorus, Love to Hate You nebo Oh L'Amour, čistě syntezátorovému setu jen s doprovodem (pevného) vokálu Andyho Bella a dvou sboristek by ale více slušel menší prostor. V porovnání s pozdějším vystoupením Williamse šlo opravdu spíš jen o vzpomínku na vlastní nejlepší roky.
Robbie Williams se do své show položil od začátku. Ačkoliv před třemi lety se swingovou deskou Swings Both Ways dorazil v lepší pěvecké formě, nedotažené výšky fanouškům zjevně nevadily. Zábavná byla už úvodní melodie a projekce God Bless Our Robbie, která vtipně připomněla Robbieho vzestupy a pády.
Skladba The Heavy Entertainment Show, během níž na pódiu pobíhaly tanečnice v boxerských kostýmech, definitivně strhla diváky na Williamsovu stranu.
Foto: Lukáš Bíba
Hana Slívová Hana Slívová
20. 8. 2017 10:58
Letošní turné zpěváka Robbieho Williamse se jmenuje stejně jako jeho poslední deska: The Heavy Entertainment Show. Včerejší koncert v pražských Letňanech vyplnil název do posledního písmenka. Williams před 30 tisíc fanoušků předstoupil na pestrobarevné scéně připomínající kabaret či boxerský ring v kiltu, sršel vtipem, do vystoupení zapojil tanečnice, sboristky i vynikající kapelu. Vzduchem létaly konfety i ohně. Během večera na pódiu přivítal svou ženu, herečku Aydu Fieldovou, a otce, zpěváka a baviče Petera Williamse. Starší písně prokládal těmi z nového alba a nezapomněl ani na poctu kamarádovi Georgi Michaelovi.
 

Právě se děje

Další zprávy