Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Krásná modelka (†25) chtěla mít dokonalé tělo: Zabily ji proteinové koktejly

Autor: lm - 
21. srpna 2017
10:51

Krásnou fitness modelku zabila její vášeň pro dokonalé tělo. Australanka Meegan Hefford (†25) krom cvičení dodržovala i vysokoproteinovou dietu a právě speciální nápoje se jí staly osudnými. Po mladé krásce zbyly dvě děti.

Nehybné tělo Meegan bylo nalezeno u ní v bytě. Lékaři jí okamžitě převezli do nemocnice a dva dny se snažili přijít na to, co se dívce stalo. Následně zjistili, že se jí kvůli poruše močového systému nahromadil čpavek v krevním oběhu a tekutina v mozku, což v důsledku vedlo ke ztrátě mozkové funkce. Za vše mohl vysoký příjem proteinů, se kterým si tělo neumělo pořádně poradit. Nicnetušící Meegan se tak pomalu sama zabíjela.

I přes rychlé zjištění její diagnózy a nastolení potřebné léčby bylo příliš pozdě, blondýnce už nebylo pomoci a v nemocnici zemřela. Po fitness modelce zbyly dvě děti: syn (5) a dcera (7). „Říkala jsem jí, že cvičí až moc, aby polevila,“ říká matka zesnulé Meegan, která už delší dobu tušila, že s její dcerou není něco v pořádku.

Video: Poprvé v posilovně: S čím začít, abyste se nezničili?

Video  Poprvé v posilovně: S čím začít, abyste se nezničili?  - Adam Balažovič
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Lubica258 ( 15. března 2019 16:00 )

To je strašný. Nic se nemá přehánět a ona byla svým tělem tak posedlá, že už to nedokázala zastavit. Já si kupuji proteinové koktejly z https://www.ketofit.cz/proteinove-koktejly-ketodieta , ale rozhodně to s nimi nepřeháním jako ona.

BleskJsouDementi ( 23. srpna 2017 15:16 )

Doporučuji si přečíst toto... Tam je to popsáno správně,ne jak to popisují bulváry: https://czechvirus.cz/blog/24_zabiji-proteinove-pripravky

BleskJsouDementi ( 21. srpna 2017 19:06 )

Nezabily jí proteiňáky, ale její debilita, když s tím neuměla zacházet... Suplementy (minimálně ty kvalitní) samy o sobě nic takového způsobit nemůžou, pokud se dodržuje doporučené dávkování.

villon ( 21. srpna 2017 17:55 )

 Aspoň nestačila otrávit i děti.

krasomila ( 21. srpna 2017 15:46 )

Můj táta vždycky říkal: sportem k trvalé invaliditě. Raději mu nebudu říkat, že to jde i líp.

Zobrazit celou diskusi