Abraham prodloužil smlouvu s týmem Aspar

Abraham prodloužil smlouvu s týmem Aspar

Karel Abraham bude i v příštím roce pokračovat u týmu Aspar. Jeho týmovým kolegou zůstává Alvaro Bautista.

Zhruba před měsícem oznámil prodloužení smlouvy s Asparem Abrahamův týmový kolega Alvaro Bautista. Nyní je již oficiálně potvrzeno i Abrahamovo setrvání u týmu Aspar.

Loni se Abraham neúčastnil závodů MotoGP. Jezdil superbiky. Letos se vrátil do MotoGP s týmem Pull&Bear Aspar a tým je s Abrahamovými výsledky spokojen, takže se rozhodli prodloužit smlouvu o další rok. Abraham tedy v týmu bude i v roce 2018.

Během letošního roku Karel Abraham vyrovnal své dosud nejlepší umístění v MotoGP, když v Assenu dojel na sedmé pozici.  V Argentině se dokonce blýsknul startem z první řady. V dosavadním průběhu sezóny zatím nasbíral 25 bodů a v celkovém pořadí je sedmnáctý.

„Jsem velmi rád, že jsem prodloužil s týmem Aspar a že budu pokračovat se stejnými lidmi, což je pro mě moc důležité,“ uvedl k podpisu nové smlouvy Karel Abraham. „Jsem opravdu šťastný a už se moc těším na to, jak bude příští rok čelit dalším výzvám, ale zároveň se také potřebuji soustředit na zbytek sezony, což je teď to nejdůležitější. Jak jsem již řekl, jsem velmi spokojený, už máme vyjasněnou budoucnost, ale musíme se soustředit na to, co je tady a teď,“ uzavírá brněnský závodník.

Foto: Aspar
 

Doporučujeme

Články odjinud