Jedna z nejnovějších fotek na Dádině Instagramu působí dost zvláštně. „Ranní kávička,“ snaží se sice Patrasová navodit pohodovou dovolenkovou atmosféru, jenže její vzezření na snímku tomu ani trochu neodpovídá.

Někdejší princezna Xenie totiž vyfotila nepříliš povedené selfie. Tváří se na něm totiž poměrně utrápeně a podivně působí i její pravé oko, které je dost nateklé. Skoro se zdá, jako by jí do něj někdo uhodil pěstí. Může za to snad jen stín, nebo se Patrasové s tváří opravdu něco stalo?

Kromě toho si pro selfie nevybrala ani dvakrát lichotivý úhel. Na krku a v oblasti výstřihu tak odhalila nepěkně zkrabatělou a svraštělou kůži. Přitom den předtím se pochlubila povedenou fotkou v modrých dvoudílných plavkách. Tomuto snímku vévodil její napěchovaný dekolt a problematická partie působila daleko víc mladistvě. Ještě večer se pak Dáda vyblejskla i se svým přítelem Vitem (48) před sídlem Borgiů a vše se zdálo být v pořádku. Ráno pak ale iluzi o idylce překazila právě nepovedená fotografie.

Možná je načase, aby Patrasová začala uvažovat, zda si účet na sociální síti raději nezrušit, nebo ho případně svěřit do ruky profesionálů. Ti by jí jistě poradili, jaké příspěvky zveřejňovat. Případně by mohli její profil kompletně spravovat. Přece jen „královna dětských srdcí“ by nemusela mít profil plný více či méně odhalených fotek.

Navíc, kdyby si skutečně najala odborníka na sociální sítě, znamenalo by to pro ni méně práce a také méně starostí. Nemusela by se totiž vůbec zaobírat urážkami, kterých bylo v komentářích pod odvážnými snímky tolik, že se za ni musela postavit i její dcera Anna Slováčková (21). Koneckonců ani ona už pak neměla sílu dál řešit máminy excesy a raději ji na Instagramu úplně přestala sledovat.

VIDEO: Patrasová o létě s milencem a krizi s manželem

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o létě s milencem a krizi s manželem: Teď už zbývá jediná věc... Jan Jedlička

Fotogalerie
55 fotografií