Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Schick by mohl už v neděli hrát za Sampdorii. K zájemcům se přidala i Neapol

Janov – Sága kolem přestupu Patrika Schicka má další kapitolu. Ředitel janovského klubu Daniele Prade prohlásil, že český reprezentant s týmem v úterý začne trénovat a v neděli by mohl naskočit i do střetnutí s Fiorentinou. Vyloučen nadále není ale ani jeho odchod. Zájem mají stále Inter Milán, AS Řím a také Neapol.

Sport
zdroj: ČT4

"Schick je hráčem Sampdorie. V úterý začne trénovat s týmem a bude k dispozici pro zápas proti Fiorentině," řekl Prade.

"Uvidíme, co se mezitím stane. Uděláme nejlepší rozhodnutí pro nás i pro něj. Zbylé dny do konce srpna budou důležité," dodal. Podle italských médií má odchovanec Sparty momentálně nejblíž do AS Řím. Poté, co nevyšel jeho přestup do Juventusu, usiloval o českého fotbalistu Inter Milán.

Jenže Nerazzurri udrželi chorvatskou ofenzivní oporu Ivana Perišiče a Schicka nemohou koupit, protože by nesplnili pravidla finanční fair play. Schick by měl stát přibližně 30 milionů eur (781 milionů korun). To by z něj udělalo druhého nejdražšího českého fotbalistu všech dob po Pavlu Nedvědovi.

Vedle Interu a AS Řím údajně o Schicka usiluje také Neapol. Ta podle deníku Tuttosport nabízí výměnou i dva hráče, obránce Lorenza Tonelliho a kolumbijského útočníka Duvána Zapatu.

Zdroj

Hlavní zprávy

Nejčtenější články