Air France bude na palubách svých letadel nabízet virtuální realitu

Filip HouskaFilip Houska

4752539977_23904986b4_b
0Zobrazit komentáře

Francouzská letecká společnost Air France v poslední době představuje zajímavé novinky, díky kterým může být let ještě pohodlnější. Vedle založení nové moderní aerolinky Joon pro millennials testuje zábavní palubní systém, kde hlavní roli zastává virtuální realita.

galaxynote8

Přečtěte si takéSamsung by mohl již příští rok vydat smartphone s plně ohebným displejemSamsung by mohl již příští rok vydat smartphone s plně ohebným displejem

Air France uzavřela spolupráci s kalifornským startupem SkyLights, jehož zaměřením je právě dosazování zábavních systémů s virtuální realitou na paluby letadel. Zatím se takové systémy testují v letadlech A340 a očekává se, že po skončení testovací fáze se během několika měsíců rozšíří i do jiných letadel této společnosti.

Virtuální realita na palubách letadel Air France vypadá v praxi tak, že cestující dostane na výběr ze čtyř headsetů od SkyLights. Každý z nich je vybaven přibližně čtyřiceti filmy a seriály, pomocí kterých si dotyčný může krátit čas. Ostatně celý tento krok, který je součástí programu Otevřený inovativní přístup, je cílen na zvýšení komfortu a spokojenosti u cestujících během letu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym