"Tento obrázek je tak osobní. Tehdy jsem začínala chemoterapii. Používala jsem ledový obklad v domnění, že mi nevypadají vlasy. Výsledek můžete vidět v mých rukách. Bylo mi zle, měla jsem pocit, že ztrácím sama sebe. Získávala lidi, ztrácela je. Byla silná i slabá. Cítila jsem se ošklivá a potom vnitřně krásnější než kdykoliv předtím. Pamatuji si to, jako by to bylo včera, jako by to bylo před minutou. Rakovina má mnoho fází," napsala černovláska, která si svoje zdraví statečně vybojovala. Prošla si přímo peklem, nakonec ale vše dobře dopadlo. Nicméně strach z rakoviny v ní zůstává dál.

Breast Cancer Awareness month. This image is so personal to me. I had started chemo. Was using a cold cap in hope to not lose my hair. End result was clumps in my hands. I was sick, felt like I was losing myself. Gained people and lost people. Got weak and got strong. Felt ugly and yet more beautiful inside than I had ever felt before. I remember this like it was yesterday, like it was a minute ago. Cancer has so many phases. Shock, denial, acceptance, anger, resentment, rebellion, fear, appreciation, beauty. Remission. Even then, the phases keep coming. Cancer is with you forever. Those who have experienced it know that even after you’ve kicked it’s ass, it still impacts you, in good ways and bad. You still go thru the roller coaster of emotions. You still need support and love. And you can still grasp life and live, live live. #cancer #cancerslayer

Příspěvek sdílený ShannenDoherty (@theshando),Říj 12, 2017 v 9:23 PDT

„Rakovina je s vámi na vždy. Ti z vás, kteří s tím mají zkušenost  vědí, že i když rakovině nakopete zadek, bude vás ovlivňovat dobře i špatně po zbytek vašeho života. Pořád jezdíte na horské dráze emocí. Pořád potřebujete podporu a lásku,“ dodala Shannen ke snímku, na kterém stojí a drží v rukou chomáče svých vlasů a paruku. Snad se herečka s rakovinou nebude už muset v životě setkat.

Video
Video se připravuje ...

Shannen Doherty Instagram.com

Fotogalerie
45 fotografií