Ve stopách maminky Cindy se vydaly obě její děti, jak starší syn Presley (18), tak i mladší dcera Kaia. Té se začalo i přes její nízký věk ve světě modelingu poměrně dařit. Obráží světová mola a práce má až nad hlavu.

Zahraniční média proto spekulují, že se kvůli náročné práci dokonce zapomíná i najíst. Na fotkách z poslední doby se totiž její kdysi perfektní postava začíná proměňovat. Mladá brunetka velmi rapidně ztratila na váze. Zejména její nožky teď připomínají dvě hůlčičky.

Také obličej mnohé prozrazuje, propadlé tváře a vystouplé lícní kosti její vzhled dost hyzdí. Mohlo by se jednat o počínající fázi anorexie či jiné poruchy stravování? Pokud by se tyto teorie potvrdily, mohlo by jít Gerber i o život.

Ostatně sama Crawford měla z něčeho takového již dříve velké obavy. Bála se, že kariéra modelky bude pro její dceru příliš náročná a bude na ni vyvíjet přílišný tlak.

„Jediná starost, kterou mám, i když to není přímo problém, se týká toho, že já ve světě modelingu dosáhla na vrchol. Pokud se jí to nepovede, bude to pro ni velký tlak,“ strachovala se Cindy v rozhovoru pro časopis Vogue Australia. „Pokud máte úspěšného rodiče a děláte stejné zaměstnání, ale nejste v něm úspěšní, tak co potom?“ dodala.

VIDEO: Podívejte se, jak krásná Cindy Crawford kdysi zářila v reklamě Pepsi.

Video
Video se připravuje ...

Cindy Crawford v reklamě Pepsi Youtube.com

 

Fotogalerie
48 fotografií